Ramalho weer terug in beeld bij PSV: 'Ik word gek als ik niet speel'

Ramalho weer terug in beeld bij PSV: 'Ik word gek als ik niet speel'

14-10-2022 12:56 Laatste update: 13:01
48

André Ramalho is weer terug in beeld bij Ruud van Nistelrooij nadat hij een tijdje uit de basis werd gelaten. Tegen Rangers maakte de centrumverdediger een grote fout en daardoor moest hij in de weken daarna genoegen nemen met een plek op de bank. 

Daar heeft Ramalho veel moeite mee, erkent hij bij De Telegraaf. "Als ik niet speel, word ik gek", begint hij. "Het is moeilijk om jezelf op de bank te zien, want ik werk er altijd hard voor om te kunnen spelen."

Ramalho heeft echter niet opgegeven in de moeilijke periode. "Het is aan mij om te zorgen dat ik het beste doe voor het team. Dat probeer ik altijd te doen. Ik ben altijd zelfkritisch. Ik kijk naar wat er beter moet en waar ik aan moet werken. Dat heb ik mijn hele leven gedaan. Ik ben een harde werker, die altijd hard knokt om in het veld te komen", aldus de verdediger.

PSV won donderdagavond met 5-0 van FC Zürich en stevent af op een plek in de volgende ronde van de Europa League. Zondag staat FC Utrecht-thuis op het programma voor de Eindhovenaren.