Topcompetities trappen weer af: bijna zes keer je inleg bij openingsgoal Son!

Topcompetities trappen weer af: bijna zes keer je inleg bij openingsgoal Son!

15-10-2022 12:00 Laatste update: 12:17

ADVERTORIAL - Na al het Europese voetbalgeweld van de afgelopen week trappen de topcompetities weer af op zaterdag. Onder meer in de Premier League, Primera División en Bundesliga staan een aantal topaffiches op het programma. Bookmaker Unibet heeft fraaie odds klaarstaan voor deze heerlijke voetbalzaterdag en wij lichten deze graag voor je uit!

Tottenham Hotspur - Everton FC: Heung-min Son opent de score (5.60)

Heung-min Son is al jaren een belangrijke schakel bij Tottenham Hotspur, maar begon het seizoen enigszins onder zijn gebruikelijke niveau. De Zuid-Koreaan heeft alle twijfels echter weer weggenomen door vijf van de afgelopen elf Londense doelpunten voor zijn rekening te nemen. Een openingsgoal van Son tegen Everton levert je bovendien 5.60 keer je inleg op bij Unibet!

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

Athletic Bilbao - Atlético Madrid: Ángel Correa schiet op doel (2.30)

Atlético Madrid beleeft tot dusver een wisselvallig seizoen: de ploeg van Diego Simeone staat vierde in de Primera División en ziet een achterstand van zes punten op koploper FC Barcelona. Los Colchoneros staan derde in de Champions League-groep en wisten twee keer niet te winnen van Club Brugge. De club kon in de vorige speelronde tegen Girona wel rekenen op Ángel Correa. De 27-jarige Argentijn scoorde twee keer en stichtte verreweg het meeste gevaar. Een schot op doel van de rechtsbuiten kent een odd van maar liefst 2.30, wat ons betreft een prima zet.

Eintracht Frankfurt - Bayer Leverkusen: meer dan 3.5 goals (2.48)

De Europa League-winnaar van het afgelopen seizoen neemt het zaterdag op tegen het in crisis verkerende Bayer Leverkusen. Oud-speler Xabi Alonso heeft het roer overgenomen als hoofdtrainer van de bezoekers en wist zijn eerste Bundesliga-wedstrijd met 4-0 van Schalke 04 te winnen. Vervolgens ging het echter mis op bezoek bij FC Porto (0-3). Eén ding kan worden gezegd over deze twee ploegen: er vallen vaak veel doelpunten.

Zowel Eintracht Frankfurt and Bayer Leverkusen kregen in de eerste negen duels al zestien doelpunten tegen. De nieuwe club van Mario Götze scoorde zelf ook al zestien keer, bij Bayer staat de teller op dertien. Wij gaan uit van een open wedstrijd met veel doelpunten. Wanneer er meer dan drie doelpunten vallen in het duel, pak je 2.48 keer je inleg!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.