Ozan Kökcü maakte geen statement na ophef rond broer: 'Dit was tegen mijn vader'

Ozan Kökcü maakte geen statement na ophef rond broer: 'Dit was tegen mijn vader'

18-10-2022 22:17
85

Ozan Kökcü heeft tekst en uitleg gegeven over zijn manier van juichen bij FC Eindhoven. Nadat hij scoorde, plaatste de aanvaller zijn wijsvinger voor zijn mond. Er werd even gedacht aan een statement na de ophef rondom zijn broer Orkun Kökcü, maar dat is niet het geval.

Kökcü maakte tegen Willem II de enige treffer van de wedstrijd, waardoor FC Eindhoven doorbekert. Het jongere broertje van de Keuken Kampioen Divisie-speler is op dit moment de meest besproken speler van de Eredivisie. De captain van Feyenoord wilde niet met de regenboogband spelen en dat zorgde voor ophef. Toch was de celebration van de andere Kökcü daar geen reactie op.

"Ik speelde minder tijdens de laatste wedstrijd en ik evalueer mijn optredens altijd met mijn vader", begint Ozan Kökcü voor de camera van ESPN. "Mijn manier van juichen was eigenlijk tegen mijn vader. We hadden het een beetje aan de stok vrijdag, daarom ook die emotie."

"Eigenlijk was dit een beetje overdreven. Hierbij mijn excuses aan mijn vader. Ik wilde niet respectloos zijn. Hij stond net langs de lijn en heeft me een knuffel gegeven. Hij zei: zie je wel, ik moet jou gewoon boos maken. Dan speel je een goede wedstrijd.