'Ajax-vraagprijs voor Schreuder ligt op straat, bedrag te hoog voor Stuttgart'

'Ajax-vraagprijs voor Schreuder ligt op straat, bedrag te hoog voor Stuttgart'

19-10-2022 17:15
252

De kans lijkt op dit moment niet groot dat Alfred Schreuder Ajax gaat verruilen voor VfB Stuttgart. Volgens BILD heeft dat alles te maken met de Amsterdammers: zij vragen namelijk anderhalf miljoen euro voor de trainer.

Eerder deze week werd duidelijk dat Schreuder op de lijst van Stuttgart staat. De Bundesliga-club zoekt een nieuwe trainer, terwijl Schreuder een bewogen start bij Ajax achter de rug heeft. Nu komt BILD met meer informatie over de belangstelling voor de Ajax-coach. De krant stelt dat Schreuder alleen voor een bedrag van anderhalf miljoen euro mag vertrekken uit de Nederlandse hoofdstad.

Schreuder heeft bij Ajax een contract tot medio 2024, waardoor de club in principe kan vragen wat het wil voor zijn oefenmeester. Een transfersom van anderhalf miljoen is 'een probleem' voor Stuttgart, dat niet zo veel lijkt te willen betalen.

Volgens de laatste berichtgeving heeft Schreuder ook niet de beste papieren om aan de slag te gaan in Stuttgart. Of dat met de Ajax-vraagprijs te maken heeft is niet duidelijk. Op dit moment ligt Jess Thorup op pole position. De Deen is nu clubloos.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie