Sparta, FC Utrecht en PEC naar de amateurs: bijna 15 keer je inzet met deze combo!

Sparta, FC Utrecht en PEC naar de amateurs: bijna 15 keer je inzet met deze combo!

20-10-2022 15:00 Laatste update: 15:57

ADVERTORIAL - Ondanks dat het niveau van de wedstrijden in de eerste ronde van de KNVB Beker een stukje lager is dan dat je gewend bent, lieten de amateurclubs tegen sc Heerenveen, RKC en Vitesse al zien hoe leuk bekervoetbal kan zijn. Donderdagavond staat nog een zevental wedstrijden op het programma waarin onder andere Sparta, FC Utrecht en PEC Zwolle in actie komen. VoetbalPrimeur heeft weer een mooie wedcombo voor je geselecteerd die je kan spelen op Unibet!

OFC Oostzaan – Sparta: minimaal vijf doelpunten in de wedstrijd (3.45)

OFC Oostzaan promoveerde afgelopen seizoen van de derde naar de tweede divisie, maar dat heeft ze tot nu toe nog geen windeieren gelegd. De amateurs uit Noord-Holland staan na elf speelronden stijf onderaan. Met Sparta treffen ze nou net één van de Eredivisieclubs die ze beter niet hadden kunnen treffen. De Rotterdammers staan op een zesde plek in de Eredivisie en zijn al vier wedstrijden achter elkaar ongeslagen. Dat er minimaal vijf doelpunten in de wedstrijd gaan vallen, sluiten wij dan ook zeker niet uit. Op Unibet krijg je er 3.45 voor.

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

Sportlust 46’ – FC Utrecht: maximaal één doelpunt in de eerste helft (2.50)

Dat het seizoen van Utrecht nog niet is zoals de meeste mensen zich hadden voorgesteld, is een understatement. De resultaten van de ploeg van Henk Fraser laten over het algemeen toch te wensen over, met als dieptepunt de afgang tegen PSV van afgelopen zondag (6-1). Met dat in het achterhoofd is een bezoek in de KNVB Beker bij een amateurclub als Sportlust 46’ nooit fijn. Wij verwachten dan ook een duel waarin het de Domstedelingen die op zoek zijn naar vertrouwen toch niet makkelijk zal worden gemaakt. De odd van 2.50 voor maximaal één doelpunt in de eerste helft is dan ook een mooie.

HHC Harderberg – PEC Zwolle: PEC wint de eerste helft (1.70)

Na een slechte periode in de Keuken Kampioen Divisie heeft PEC afgelopen weekend de draad weer opgepakt. De Blauwvingers wonnen topper van Heracles Almelo in eigen huis en deden daarmee belangrijke zaken in de strijd om de koppositie. Met HHC Harderberg treft PEC een amateurclub die uitkomt in de tweede divisie, waarin ze het met een vijfde plek momenteel zeker niet onaardig doen. Toch denken we dat de profclub het goede resultaat van afgelopen weekend door gaat trekken. Dat PEC de eerste helft met een voorsprong afsluit, lijkt ons dan ook een goede tip. Op Unibet krijg je hier 1.70 voor.  

Gecombineerd (14.66)

Buiten dat je al deze tips los kan spelen, is het ook mogelijk om al deze weddenschappen in een combinatie te stoppen. Vallen er vijf doelpunten bij Sparta, valt er maximaal één doelpunt in de eerste helft bij FC Utrecht en wint PEC de eerste helft? Dan krijg je bijna vijftien keer je inzet terug!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.