'Van der Sar gepolst voor functie van director of football bij Manchester United'

'Van der Sar gepolst voor functie van director of football bij Manchester United'

20-10-2022 23:20 Laatste update: 20-10-2022 23:20
66

Manchester United zou Edwin van der Sar wederom hebben gepolst voor een positie in het bestuur van de club. Dat meldt Chris Woerts donderdagavond bij Vandaag Inside. Manchester United wilde Van der Sar hebben voor de functie director of football.

De club van manager Erik ten Hag zou afgelopen week zelfs contact hebben opgenomen met Van der Sar. Hoe de algemeen directeur van Ajax zelf kijkt naar de potentiële overstap naar Engeland is onduidelijk. Het wordt voor Manchester United wel lastig om de oud-doelman los te weken bij de Amsterdammers. In september verlengde de club het contract van Van der Sar tot medio 2025.

Volgens Woerts zijn ze bij Manchester United laaiend enthousiast over de enclave van Ajax bij de club. "Ze zijn daar heel tevreden over Erik ten Hag en ook Antony doet het erg goed bij die club. Na de trainer en de spelers begint Manchester United nu ook aan het bestuur van Ajax te trekken." Mocht Van der Sar vertrekken, dan heeft Woerts een vermoeden wie er bij het bestuur van de Amsterdammers zal komen. "Danny Blind ligt nu op pole position om technisch directeur bij Ajax te worden."

Het is niet de eerste keer dat Manchester United aanklopt voor de diensten van de algemeen directeur. Twee jaar geleden kwam de club ook al informeren, maar toen gaf Van der Sar aan nog niet bij Ajax weg te willen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie