Verheydt scoort weer voor ADO en een lege tank bij Heracles: check het KKD-rijtje!

Verheydt scoort weer voor ADO en een lege tank bij Heracles: check het KKD-rijtje!

21-10-2022 12:00 Laatste update: 13:45

ADVERTORIAL - Het is weer vrijdag en dat betekent dat er weer een nieuwe speelronde in de Keuken Kampioen Divisie op de planning staat. Onder meer de wedstrijden ADO Den Haag – De Graafschap, Heracles Almelo - FC Eindhoven en Willem II – Almere City staan op het programma. VoetbalPrimeur heeft weer een paar leuke weddenschappen voor je uitgezocht, die je in een combo kan spelen op Unibet.

ADO Den Haag – De Graafschap: Thomas Verheydt scoort en ADO wint of speelt gelijk (2.50)

Afgelopen dinsdag ging het nog vrij moeizaam voor ADO tegen de amateurs van Excelsior ’31 (2-3 winst), maar de ploeg van trainer Dirk Kuyt behaalt eindelijk resultaten. Met de bekerwedstrijd erbij wist ADO al drie wedstrijden op een rij te winnen en dat tegen niet de minste clubs uit de Keuken Kampioen Divisie: FC Eindhoven en NAC Breda werden verslagen. Met De Graafschap treft de Residentieclub een ploeg die ook langzaam uit het slop aan het klimmen is, maar het moeilijk heeft.

Wedden

Meer odds

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

In alle drie de wedstrijden van ADO viel er één man in positieve zin op: Thomas Verheydt. De spits kwam in alle duels tot scoren en is daarmee weer aan het klimmen op de topscorersranglijst. Op Unibet staat een mooie odd van 2.50 voor wanneer Verheydt een doelpunt maakt in combinatie met een winstpartij of gelijkspel van ADO. Het mooie van deze bet is dat je ook nog een gratis Free Bet van €5 kan ontvangen. Accepteer het aanbod onder bonusaanbiedingen, zet minimaal €10 in en je ontvangt deze Free Bet op je account!

Heracles Almelo – FC Eindhoven: maximaal één goal in de tweede helft (1.65)

Met Heracles tegen FC Eindhoven staat er weer een nieuwe topper in de KKD op het programma. De Almeloërs gaan aan kop terwijl de Brabanders de nummer drie positie bekleden. Beide ploegen hebben een zware bekerweek achter de rug. Eindhoven wist in een moeizame wedstrijd af te rekenen met Willem II, voor Heracles was het zelfs nog een stukje lastiger. De club uit Overijssel won pas na strafschoppen van Roda JC in Kerkrade. Dat de tank bij beide teams aardig leeg is geraakt, zal je dan ook terug gaan zien in het tweede bedrijf van het duel. Op Unibet krijg je 1.65 voor wanneer er maximaal één doelpunt valt in de tweede helft.

Willem II – Almere City: beide teams maken een doelpunt (1.79)

Met Willem II tegen Almere City treffen de nummers zes en negen van de KKD elkaar. De Tilburgers werden afgelopen week uit de beker geknikkerd door FC Eindhoven. Almere City boekte een beter resultaat. De club uit Flevoland wist met 2-0 van Top Oss te winnen, waardoor het een plek in de volgende ronde van het toernooi veilig wist te stellen.

Over het algemeen zijn wedstrijden van Willem II en Almere City een garantie voor doelpunten. De Tricolores scoorden dit seizoen in alle thuiswedstrijden, terwijl de club uit Almere pas in twee van de elf KKD-duels niet tot scoren kwam. Dat beide ploegen een doelpunt gaan maken, valt dan ook zeker niet uit te sluiten. Op Unibet staat er een quotering van 1.79 voor.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.