Bayern München peinst niet over vertrek van 'uitstekende speler' Gravenberch:

Bayern München peinst niet over vertrek van 'uitstekende speler' Gravenberch:

21-10-2022 12:02
30

Ryan Gravenberch staat niet op de nominatie voor een vertrek bij Bayern München. Dat benadrukt sportief directeur Hasan Salihamidzic. De twintigjarige middenvelder komt amper aan bod in de Allianz Arena.

Ook woensdagavond in de bekerwedstrijd van Bayern tegen FC Augsburg (2-5) bleef Gravenberch negentig minuten op de bank. Het leidt tot wat zorgen bij de oud-Ajacied, maar trainer Julian Nagelsmann en nu Salihamidzic prediken geduld.

"Hij wordt één van de beste middenvelders ter wereld, daar maak ik me sterk voor", laat Salihamidzic weten aan TZ. Een eventueel vertrek van Gravenberch, al dan niet op huurbasis, is geen optie voor Bayern München. "Ryan is een uitstekende speler. We weten dat we nog veel plezier aan hem gaan beleven. Soms speel je wat minder, maar iedereen kan zich op hem verheugen."

Gravenberch bevindt zich in een moeilijke situatie, omdat hij Joshua Kimmich, Leon Goretzka en Marcel Sabitzer voor zich heeft. Bayern betaalde afgelopen zomer 18,5 miljoen euro voor hem aan Ajax.