Alle ballen op Vlahovic en absolute kraker in Portugal: check onze wedtips

Alle ballen op Vlahovic en absolute kraker in Portugal: check onze wedtips

21-10-2022 15:00 Laatste update: 15:57

ADVERTORIAL - Vrijdagavond worden er weer een aantal mooie wedstrijden op de Europese velden afgewerkt. In Portugal staat de absolute kraker tussen FC Porto en Benfica op het programma, Paris Saint-Germain reist af naar AC Ajaccio en het geplaagde Juventus ontvangt Empoli. VoetbalPrimeur heeft weer een paar leuke wed-tips voor je klaargezet, die je kan spelen op Unibet

AC Ajaccio – Paris Saint-Germain: Paris Saint-Germain wint beide helften (2.70)

Paris Saint-Germain neemt het vrijdag op tegen AC Ajaccio. De Parijzenaren gaan vrijwel probleemloos aan kop in de Ligue 1 en wonnen afgelopen zondagavond nog met 1-0 van Olympique Marseille in Le Classique. Dé man aan de kant van PSG was Neymar. De Braziliaan was goed voor het enige doelpunt van de wedstrijd, maar mist het duel van vrijdagavond wegens een blessure.

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

Met Ajaccio treft PSG de nummer achttien van de Ligue 1. Het sterren-ensemble zal het vliegtuig moeten pakken, aangezien de club zijn thuiswedstrijden op het Middellandse Zee-eiland Corsica speelt. Ondanks de afwezigheid van Neymar, zou de ploeg van Christophe Galtier geen kind moeten hebben aan de Franse laagvlieger. Op Unibet staat een odd van 2.70 voor wanneer PSG beide helften wint.

Juventus – Empoli: Vlahovic scoort en Juventus wint (2.20)

Het blijft raar om te schrijven, maar met Juventus tegen Empoli staat een duel op het programma dat zich afspeelt in de middenmoot van de Serie A. De club uit Turijn beleeft zware tijden met verschillende zeperds in de Champions League en de blessures van onder meer Ángel Di Maria en Paul Pogba. Empoli beleeft voor hun doen tot nu toe een prima seizoen. De club behaalt goede resultaten, maar leeft normaal gesproken wel een beetje boven zijn stand.

Dat Juventus het moeilijk heeft is een feit, maar de Oude Dame won afgelopen weekend de belangrijke pot tegen stadsgenoot Torino. De Derby della Mole eindigde in een 1-0 overwinning voor de zwart-witten, een resultaat waar ze zich weer aan kunnen vasthouden. Wie anders dan Dusan Vlahovic was goed voor het enige en beslissende doelpunt. De Serviër is één van de weinige lichtpuntjes in het elftal van Massimiliano Allegri. Op Unibet staat een mooie odd van 2.20 voor een doelpunt van Vlahovic in combinatie met een overwinning van Juventus.

FC Porto – Benfica: Beide teams maken een doelpunt en Porto verliest niet (2.20)

Met FC Porto tegen Benfica staat het duel tussen de nummer twee en één van de Primeira Liga op het programma. Het historische duel is hét duel van Portugal en draagt de naam O Clássico. Dat Porto bezig is aan een indrukwekkende reeks, is een understatement. De blauw-witten wonnen hun laatste vijf wedstrijden en hielden daarin zelfs vier keer de nul.

Benfica schoot dit seizoen uit de startblokken en gaat na negen speelronden aan kop in de competitie. De aanstelling van voormalig PSV-trainer Roger Schmidt blijkt een groot succes te zijn en dat is terug te zien in het voetbal dat de club speelt. In de Champions League werd Paris Saint-Germain bijvoorbeeld twee keer knap op 1-1 gehouden. Ondanks de prima resultaten van Benfica, achten we de thuisclub licht in het voordeel. Op Unibet staat de toch hoge, maar redelijk veilige odd van 2.20 voor wanneer Porto de wedstrijd niet verliest en beide teams tot scoren komen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.