Cavani en Bellingham op schot en City wil zich revancheren: dit zijn onze wedtips!

Cavani en Bellingham op schot en City wil zich revancheren: dit zijn onze wedtips!

22-10-2022 13:00 Laatste update: 13:51

ADVERTORIAL – Het is weer zaterdag en dat betekent dat er weer wordt gevoetbald in de Premier League, Primera División en Bundesliga. VoetbalPrimeur heeft weer het nodige speurwerk verricht en heeft weer een paar mooie weddenschappen met dito odds voor je weten te vinden, die je uiteraard op Unibet kan spelen.

Borussia Dortmund – VfB Stuttgart: Jude Bellingham maakt een doelpunt (4.70)

In de Bundesliga staat het treffen tussen Borussia Dortmund en VfB Stuttgart op het programma. De in het geel gehulde Duitsers ontvangen een nog trainer-loos Stuttgart, de club die de afgelopen week in verband werd gebracht met niemand minder dan Ajax-trainer Alfred Schreuder. Een blik op de ranglijst verraadt dat de twee ploegen op een respectievelijke achtste en veertiende plaats staan.

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

Stuttgart heeft met overwinningen op VfL Bochum (4-1, competitie) en Arminia Bielefeld (6-0, beker) een prima week achter de rug, maar dat kan niet worden gezegd van Dortmund. De ploeg van Edin Terzíc morstte in de drie laatste Bundesliga-wedstrijden telkens punten. Wel is er één man die in positieve zin opvalt: Jude Bellingham. De pas 19-jarige middenvelder staat in de belangstelling van zowat elke Engelse topclub en weet geregeld het net te vinden, zo ook in de DFB-Pokal tegen Hannover 96 (0-2 winst) en in de Champions League tegen Sevilla (1-1). Voor een doelpunt van Bellingham krijg je liefst 4.70 keer je inzet op Unibet.

Valencia – RCD Mallorca: Edinson Cavani maakt een doelpunt en Valencia wint de wedstrijd (3.15)

Afgelopen seizoen zou je er geen stuiver voor geven, maar Valencia lijkt de weg naar boven toch weer enigszins te hebben gevonden. De Spanjaarden staan momenteel op de achtste plaats in de Primera División en ontvangen een RCD Mallorca dat het momenteel in de onderste regionen van de competitie uitvecht.

Dé man van het moment bij Valencia is Edinson Cavani. De Uruguayaanse spits van formaat maakte afgelopen zaterdag zijn eerste en tweede in dienst van Los Che en leek daarmee helemaal los te zijn in Spanje. Een paar dagen later bevestigde hij dit met wederom een doelpunt in en tegen Sevilla. Voor een nieuw doelpunt van El Matador en een overwinning van Valencia krijg je 3.15 op Unibet.

Manchester City – Brighton & Hove Albion: Manchester City wint met minimaal drie goals verschil (2.43)

Na de midweekse Premier League-speelronde staat er zaterdag met Manchester City tegen Brighton & Hove Albion een wedstrijd tussen de nummer twee en acht van de competitie op het programma. De ploeg van Pep Guardiola kreeg afgelopen zondag een zware domper te verwerken door de verloren wedstrijd tegen Liverpool, maar kreeg daarna in tegenstelling tot de andere clubs een week vrijaf.

Dat kan niet worden gezegd van Brighton & Hove Albion. Een aantal weken geleden speelden de Engelsen nog knap met 3-3 gelijk in en tegen Liverpool, maar de laatste drie wedstrijden werd er niet meer gewonnen en zelfs ook niet meer gescoord. Met dat in het achterhoofd reis je liever niet af naar een getergd, uitgerust City dat zich koste wat kost zal willen revancheren voor de verliespartij van een week eerder. Wij denken dan ook dat een odd van 2.43 voor een winstpartij van City met minimaal drie doelpunten verschil een mooie is om te spelen op Unibet.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.