Slot onthult appje van Linssen: 'Ik hield het langer vol dan hij'

Slot onthult appje van Linssen: 'Ik hield het langer vol dan hij'

22-10-2022 16:42
23

Arne Slot heeft gereageerd op de discussie rondom de spitspositie bij Feyenoord. Vorig jaar was deze discussie tussen Cyriel Dessers en Bryan Linssen en nu wedijveren Danilo en Santiago Gimenez om de plek in de punt van de aanval. Slot snapt wel dat de vergelijking wordt getrokken met vorig seizoen.

"Ik had Linssen van de week nog op Whatsapp", vertelt Slot over het contact met de spits tegen ESPN. "Ik heb het al langer volgehouden dan Danilo zei hij. Bryan was ook altijd zo gefrustreerd als hij na 65 minuten naar de kant werd gehaald. Op een goede manier was hij gefrustreerd." Aan het eind van vorig seizoen koos Linssen voor een avontuur in Japan. Hij speelt nu bij Urawa Red Diamonds.

Volgens Slot was de frustratie van Linssen ook iets goeds. "Je laat daarmee wel echt zien dat je graag negentig minuten wilt spelen, maar het moet nooit ten koste gaan van je medespelers of het team. Je moet altijd je medespeler het beste wensen als je erin komt. Als je op de bank gaat zitten moet je nog steeds het beste voor het team willen. Maar daarna mag je best bij mij binnenkomen om te vragen wanneer je een keer niet gewisseld gaat worden."