Real Madrid luistert feestelijke avond op met fraaie goals tegen Sevilla

Real Madrid luistert feestelijke avond op met fraaie goals tegen Sevilla

22-10-2022 23:01
5

Real Madrid dendert door in La Liga. De Koninklijke wist het verzet van Sevilla te breken en trok met 3-1 aan het langste eind.

Karim Benzema kon niet meedoen vanwege een blessure, maar voor de aftrap verscheen de Fransman toch op het veld om het Estadio Santiago Bernabéu de Ballon d'Or te tonen. Ook Thibaut Courtois, winnaar van de Lev Yashin Award, werd in het zonnetje gezet.

Real Madrid leek vervolgens een makkelijk avondje tegemoet te gaan toen Luka Modric al snel de score opende. De Kroaat kon de bal bij de tweede paal binnen tikken, nadat Vinícius Júnior simpel de bal had veroverd. Gonzalo Montiel leidde die treffer in, maar de rechtsback van Sevilla herstelde zich tien minuten na rust. Met een fraaie steekpass bediende hij Erik Lamela, die de bal langs Courtois werkte.

Sevilla dacht even aan meer en voormalig Real-spelmaker Isco schoot in het zijnet. Daarna nam de Spaanse titelhouder het heft in handen. Na een razendsnelle counter sloeg Lucás Vázquez toe. Het slotakkoord was voor Federico Valverde, die prachtig raak schoot.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie