Bowen en Dessers moeten West Ham en Cremonese helpen: check de hoge odds op Unibet

Bowen en Dessers moeten West Ham en Cremonese helpen: check de hoge odds op Unibet

24-10-2022 14:00

Maandagavond staan er weer de nodige wedstrijden op het programma in binnen- en buitenland. In de Keuken Kampioen Divisie komt Jong Ajax in actie, terwijl in Italië en Engeland twee krakers uit de onderste regionen van de competities op het programma staan. VoetbalPrimeur heeft wat tips voor je op een rijtje gezet die je op Unibet kan spelen.

Jong Ajax – VVV-Venlo: Jong Ajax wint met minimaal twee doelpunten verschil (2.35)

Met Jong Ajax tegen VVV-Venlo staat een wedstrijd tussen de nummer elf en zeven van de KKD op het programma. De Limburgers beleefden een goede competitiestart, maar zitten met verliespartijen tegen Roda JC (4-1) en FC Dordrecht (0-1) in een mindere fase. Met dat in het achterhoofd is een uitwedstrijd tegen de Amsterdamse beloften op maandag niet heel lekker. Wanneer Jong Ajax namelijk op maandag speelt, wint het vrijwel altijd. Onder meer NAC Breda (3-1), Heracles Almelo (4-0) en De Graafschap (5-1) werden met overtuigende cijfers verslagen. Voor een nieuwe Amsterdamse zege met minimaal twee doelpunten verschil krijg je 2.35 op Unibet.

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

US Cremonese – Sampdoria: Cyriel Dessers maakt een doelpunt (3.05)

Het duel tussen Cremonese en Sampdoria is er een tussen de nummer negentien en twintig uit de Serie A. Na tien wedstrijden haalden beide ploegen respectievelijk pas vier en drie punten. Bij de thuisploeg speelt een bekende spits: Cyriel Dessers. De voormalig Feyenoorder is de laatste weken op schot voor de Italianen. Tegen Napoli en Spezia wist de Belg tot scoren te komen, waarmee de ban gebroken lijkt. Scoort Dessers voor de derde wedstrijd op rij? Dan krijg je daar 3.05 voor terug op Unibet.

Profiteer bij Unibet van de snelste uitbetalingen! Registreer je nu!

West Ham United – Bournemouth: Jarrod Bowen scoort en West Ham United wint de wedstrijd (3.55)

In de Premier League wordt het duel tussen de nummer zeventien en dertien afgewerkt. Dat moet je misschien twee keer lezen, want aan het begin van het seizoen had niemand verwacht dat West Ham in deze fase van het seizoen moet uitkijken om niet onder de degradatiestreep te belanden. Dat de ploeg van David Moyes het duel tegen Bournemouth – dat twee punten meer heeft – moet winnen, is dan ook een understatement. Bij The Hammers wordt er dan al snel gekeken naar Jarrod Bowen, die zijn ploeg in de laatste thuiswedstrijd tegen Fulham (3-1 winst) ook al bij de hand nam. De Engelsman scoort over het algemeen makkelijk en neemt de strafschoppen. Op Unibet staat een odd van 3.55 voor wanneer Bowen scoort en West Ham wint.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.