Ex-PSV'er Lozano wekt ergernis: 'Hoe heet die jongen die altijd valt?'

Ex-PSV'er Lozano wekt ergernis: 'Hoe heet die jongen die altijd valt?'

24-10-2022 14:24
61

José Mourinho heeft zich tijdens de verloren wedstrijd tegen Napoli (0-1) geërgerd aan Hirving Lozano. De Mexicaan lag volgens de AS Roma-trainer alleen maar op de grond.

"Hoe heet die jongen toch die altijd valt?", vraagt de Portugees zich na afloop van het duel op het persmoment af. "We hadden Leonardo Spinazzola op dat ventje gezet, die jongen die altijd maar duikt. Hij gooit zich de hele tijd naar de grond. Lozano, dat was zijn naam inderdaad."

Mourinho was niet te spreken over de arbitrage. "Ik heb een gevoel van onrechtvaardigheid. Mijn spelers hebben alles gedaan wat ze konden om een nederlaag te voorkomen, dus hen omhels ik nu. Maar er waren momenten dat ik beslissingen in de wedstrijd niet kon volgen", foetert hij. "Ik feliciteer Napoli, ook al heb ik het gevoel dat ze winnen zonder het te verdienen."

Roma verloor de wedstrijd met 0-1 na een doelpunt van Victor Osimhen. I Giallorossi staat door de nederlaag op een zesde plek in de Serie A. Napoli gaat aan de leiding en is bovendien nog ongeslagen.