Pak ruim vijf keer je inzet voor goals van Haaland op het oude Dortmund-nest!

Pak ruim vijf keer je inzet voor goals van Haaland op het oude Dortmund-nest!

25-10-2022 17:00 Laatste update: 17:12

Dinsdagavond gaat de vijfde speelronde van de Champions League-groepsfase van start. Met Borussia Dortmund tegen Manchester City staat er een mooi affiche te wachten waarbij Erling Haaland terugkeert op het oude nest. Unibet heeft de odds op doelpunten van de Noor verhoogd!

Nog altijd kans op groepswinst voor Dortmund

Door het onverwachte gelijke spel van Manchester City bij FC Kopenhagen (0-0), heeft Dortmund nog altijd kans om Groep G als groepswinnaar af te sluiten. Om die kans in leven te houden zal de ploeg van Edin Terzíc moeten winnen of gelijkspelen, waar je op Unibet 2.48 voor krijgt. The Citizens gaan momenteel aan de leiding met tien punten, terwijl de Duitsers op drie punten volgen. In de eerdere confrontatie in het Etihad Stadium ontliepen de twee ploegen elkaar niet veel. Pas in de laatste tien minuten van de wedstrijd wist de ploeg van Pep Guardiola twee keer tot scoren te komen, waardoor een 2-1 overwinning werd veiliggesteld. Voor een nieuwe overwinning van City krijg je 1.60, bij een gelijkspel hoort een odd van 4.60 en een zege van Dortmund levert je 5.60 op.

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

Dortmund: hoop op een bevlieging van Bellingham of Moukoko

Afgelopen weekend gooiden Die Schwarzgelben alle voetbalremmen los. In eigen huis werd er met liefst 5-0 van VfB Stuttgart gewonnen, met een hoofdrol voor Jude Bellingham. De negentienjarige Engelsman wist twee keer tot scoren te komen en onderstreepte zijn huidige goede vorm daar maar weer eens mee. Ook in het eerdere duel tegen City was de middenvelder goed voor het enige Duitse doelpunt. Voor een nieuwe goal van Bellingham heeft Unibet een verhoogde odd in het leven geroepen: je krijgt liefst 8.75 keer je inzet terug!

Naast Bellingham weet Youssoufa Moukoko ook hoe het is om een doelpunt te maken voor Dortmund. In de laatste topwedstrijd tegen Bayern München gaf de jonge Duitser met zijn doelpunt het startschot voor de ommekeer in de wedstrijd. Voor een goal van Moukoko krijg je 4.60 bij de bookmaker.

Haaland: de terugkeer op het oude nest

Afgelopen editie wist Haaland al tot scoren te komen tegen Dortmund, maar dinsdagavond zal de wedstrijd voor hem extra speciaal zijn. De doelpuntenmachine keert terug in het Signal Iduna Park, de vesting die hij anderhalf jaar lang op zijn grondvesten heeft laten schudden. De laatste keer dat de Noor tegen Dortmund speelde maakte hij de winnende met een prachtige karatetrap à la Zlatan Ibrahimovic, zijn idool. Scoort Haaland en wint City weer? Dan krijg je daar 2.12 voor terug. Denk je dat Haaland twee keer tot scoren komt? Dan kan je de verhoogde odd van 5.25 op Unibet spelen.

Profiteer bij Unibet van de snelste uitbetalingen! Registreer je nu!

Met Kevin de Bruyne en João Cancelo heeft City twee spelers in huis die Haaland geregeld weten te voeden. De Belgische middenvelder heeft al negen assists op zijn naam staan in de Premier League en twee in de Champions League. De Portugees doet daar nog een schepje bovenop in het miljardenbal: al vier keer wist hij een ploeggenoot succesvol te bedienen. Voor een assist van De Bruyne krijg je 2.60 op Unibet. Denk je dat Cancelo een ploeggenoot in stelling gaat brengen? Dan staat daar 6.50 voor.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.