Kökcü en Karlsson moeten Feyenoord en AZ op kop schieten in Europa: check de tips!

Kökcü en Karlsson moeten Feyenoord en AZ op kop schieten in Europa: check de tips!

27-10-2022 16:45 Laatste update: 28-10-2022 12:12
5

ADVERTORIAL -  Feyenoord en AZ komen donderdagavond in actie in de Europa- en Conference League. Voor de Rotterdammers telt alleen de overwinning tegen Sturm Graz. De Alkmaarders willen ook graag winnen tegen FC Vaduz om de koppositie in de groep te behouden. Bookmaker Unibet heeft weer een paar mooie odds in petto voor een mooie Nederlandse Europese avond!

Feyenoord moet pieken in een groep waarin de verschillen klein zijn

Feyenoord, Sturm Graz, FC Midtjylland en Lazio doen niet veel voor elkaar onder. Na vier speelronden staat het kwartet allemaal op vijf punten, met de Rotterdammers die het beste doelsaldo hebben. Dat de verschillen zo klein zouden zijn, had je nooit kunnen voorspellen na de voorgaande wedstrijd tussen de Stadionclub en de Oostenrijkers: De Kuip was destijds het decor van een ware galavoorstelling (6-0).

Ondanks het gelijke spel van afgelopen weekend tegen Fortuna Sittard, zal Feyenoord met alle doelpunten van de vorige editie in het achterhoofd toch met een goed gevoel afreizen naar Oostenrijk. Op Unibet staat een quotering van 2.85 voor wanneer er vier doelpunten of meer in de wedstrijd vallen. Denk je dat de Rotterdammers gaan winnen en beide teams scoren? Dan krijg je daar zelfs 3.70 voor terug.

Nog geen account bij Unibet, maar wil je wel gebruik maken van de mooie odds? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

Bij Feyenoord zijn de ogen vooral gericht op Orkun Kökcü. De middenvelder is eigenlijk de enige speler uit de ploeg van Arne Slot die wekelijks zijn goede niveau haalt. Op Unibet staat een mooie odd van 6.75 voor wanneer de Turk scoort, Feyenoord wint en er drie doelpunten of meer in de wedstrijd vallen. Scoort Oostenrijker Gernot Trauner zijn eerste voor Feyenoord op vertrouwde bodem? Dan krijg je liefst 7.50 voor elke euro.

AZ moet winnen om de koppositie te behouden

AZ doorliep de groep met Apollon Limassol, SC Dnipro-1 en FC Vaduz zonder problemen, maar verspeelde twee weken geleden voor het eerst punten. Sinds die nederlaag gaat het eigenlijk bergafwaarts in Alkmaar. In de competitie werd van Feyenoord en Excelsior verloren, waardoor de hunkering naar nieuw succes groter en groter is geworden voor de ploeg van Pascal Jansen.

Met Vaduz treft AZ de nummer laatst in de poule. De kampioen van Liechenstein behaalde slechts twee punten en gingen eerder al met 4-1 kopje onder in Alkmaar. Het goede gevoel dat de club uit de Zaanstreek afgelopen keer had, zal het dan ook proberen terug te vinden in het duel. Voor een overwinning van AZ met minimaal twee doelpunten verschil staat dan ook een odd van 2.08. Doe je dat in combinatie met een goal van de van een blessure teruggekeerde Jesper Karlsson? Dan staat daar 3.35 voor op Unibet.

Een speler waar je ook vooral op moet gaan letten is Yukinari Sugawara. De Japanner is een onderschatte speler van AZ die op heel de rechter flank uit de voeten kan. De laatste wedstrijden staat Sugawara vaak als rechtsbuiten in het veld en weet hij geregeld tot scoren te komen. Voor een doelpunt van de Japanner krijg je 3.15 op Unibet. Doe je dit in combinatie met een winstpartij van AZ en minimaal vier doelpunten in de wedstrijd? Dan staat daar een odd van 6.10 voor.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee.
Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.