Van Nistelrooij denkt nog niet na over transfers: 'Na WK maken we de balans op'

Van Nistelrooij denkt nog niet na over transfers: 'Na WK maken we de balans op'

28-10-2022 13:15 Laatste update: 13:24
20

Ruud van Nistelrooij is blij met de updates vanuit de ziekenboeg bij PSV, vertelt de trainer aan het Eindhovens Dagblad. De oefenmeester won met PSV in een sterke wedstrijd van Arsenal én er liepen geen spelers blessures op bij de Eindhovenaren.

Inmiddels zijn er al veel spelers teruggekeerd van hun blessure bij PSV. Luuk de Jong kan weer minuten maken voor de Eindhovenaren en Noni Madueke is ook weer bij de groep aangesloten. Olivier Boscagli is nog wel afwezig. De Fransman herstelt van een zware blessure. "Begin december lijkt nog wat vroeg", vertelt Van Nistelrooij over het herstel van Boscagli. "We moeten natuurlijk voorzichtig zijn, omdat hij van een heftige blessure terugkomt. Voor zoiets staat normaal negen maanden, maar we werken eraan dat hij snel weer wedstrijdfit is."

Door de vele blessures van de laatste tijd, rijst ook de vraag wat PSV gaat doen op de aankomende transfermarkt. Op dit moment kijkt Van Nistelrooij eerst nog naar de wedstrijden richting voor het WK. "Intern hebben we het daar wel over, maar alle pijlen zijn nu gericht op de laatste wedstrijden van dit jaar. Het doel is om straks iedereen fit te hebben bij de start van de voorbereiding in december, daarna maken we de balans op wat we nog nodig hebben."

Voor PSV wachten nog vier duels tot het WK in Qatar gaat beginnen. Een daarvan is de Europese krachtmeting tegen Bodø/Glimt. In de Eredivisie speelt PSV zondag tegen NEC en daarna wachten twee loodzware duels tegen respectievelijk Ajax en AZ.