City, Spurs en Liverpool komen in actie: pak 10 keer je inzet met deze wedcombo!

City, Spurs en Liverpool komen in actie: pak 10 keer je inzet met deze wedcombo!

29-10-2022 10:00

ADVERTORIAL -  Afgelopen week speelden ze nog in de Champions League, maar zaterdag mogen Manchester City, Liverpool en Tottenham Hotspur het alweer in de Premier League gaan laten zien. De drie Engelse grootmachten spelen tegen respectievelijk Leicester City, AFC Bournemouth en Leeds United. Op Unibet staan weer hoge odds voor je klaar die je kan spelen in een wedcombo waar je bijna tien keer je inzet door kan terugkrijgen!

Leicester City – Manchester City: beide teams maken een doelpunt (1.76)

Waar Leicester City tegen Manchester City de laatste seizoenen nog een topper was, is dat dit jaar anders. The Foxes zijn momenteel terug te vinden in de onderste regionen van de Premier League, maar lijken langzaam de aansluiting naar boven te hebben gevonden. De laatste twee wedstrijden werden overtuigend gewonnen van Leeds United (2-0) en Wolverhampton Wanderers (0-4). Met City treft de ploeg van Brendan Rodgers wel een ploeg van een ander niveau. Daar komt wel bij kijken dat de club uit Manchester een vermoeiende week achter de rug heeft, met de uitwedstrijd tegen Borussia Dortmund in de benen. Nooit lekker om dan al om 13.30 op de zaterdag te moeten spelen. Op Unibet krijg je 1.76 voor wanneer beide teams een doelpunt maken.

Al lid van de Unibet-club? Registreer je hier en ontvang €40 aan Free Bets!

AFC Bournemouth – Tottenham Hotspur: Harry Kane schiet twee keer op doel (1.80)

Tottenham Hotspur gaat zaterdag op bezoek bij Bournemouth. De Londenaren hebben een mindere week achter de rug, met een verliespartij tegen Newcastle United (1-2) en een gelijk spel in de Champions League tegen Sporting CP (1-1). Tijdens deze laatste wedstrijd vond er nog een hachelijk moment plaats: een doelpunt van Harry Kane werd in de laatste seconden afgekeurd door het Nederlandse arbitrale team, tot grote onvrede van de speler zelf.

Met Bournemouth treft de ploeg van Antonio Conte een team dat het sinds de aanstelling van Scott Parker op defensief gebied goed dicht probeert te timmeren. Bij de Spurs zijn de ogen in dat soort wedstrijden dan meestal gericht op Kane. De Engelse spits staat er om bekend dat hij veel uitzakt om de ballen op te halen om vervolgens een sleutelpass te geven of op doel te vuren. Tel daar het gevoel dat hij heeft overgehouden aan de wedstrijd in de Champions bij op en je hebt een hongerige spits Op Unibet staat een mooie odd van 1.80 voor wanneer Kane minimaal twee keer op doel schiet.

Liverpool – Leeds United: Mohamed Salah maakt een doelpunt, Liverpool wint de wedstrijd en er vallen vier doelpunten of meer (3.15)

Op Liverpool is dit seizoen geen pijl te trekken. De week die The Reds achter de rug hebben is dan ook tekenend voor dit seizoen: in de competitie ging het nog onderuit tegen Nottingham Forest (1-0), maar een paar dagen later werd Ajax in de Champions League na het nodige verzet toch kinderlijk eenvoudig aan de kant gezet (0-3).

Wist je al dat Unibet het snelst uitbetaalt van alle Nederlandse bookmakers? Registreer je hier!

Met Leeds United treft de ploeg van Jürgen Klopp nu een team dat het zwaar heeft. The Whites weten al acht competitiewedstrijden niet meer wat winnen is en dan is het nooit lekker om naar Anfield af te moeten reizen, zeker niet wanneer bijvoorbeeld een Mohamed Salah het op zijn heupen krijgt. Ook is duidelijk dat Thiago Alcântara weer fit is voor het treffen, wat een slok op een borrel scheelt voor de Engelsen. Vallen er vier doelpunten of meer in de wedstrijd, scoort Salah en wint Liverpool de wedstrijd? Dan krijg je daar 3.15 voor terug op Unibet.

De combo

Maken Leicester City en Manchester City er een doelpuntenfeestje van, neemt Kane het doel van de Bournemouth-goalie meerdere keren onder vuur en haalt Liverpool weer eens uit onder leiding van Salah? Dan krijg jij bijna tien keer je inzet terug. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee.
Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.