Ten Hag verklapt prioriteit op transfermarkt: 'Manchester United heeft dat nodig'

Ten Hag verklapt prioriteit op transfermarkt: 'Manchester United heeft dat nodig'

31-10-2022 08:15 Laatste update: 08:54
49

Erik ten Hag hoopt ook in de winterse transferperiode nieuwe spelers te mogen verwelkomen bij Manchester United. Het versterken van de rechtsbackpositie heeft prioriteit, bevestigt de Nederlandse manager.

Ten Hag vertrouwt op Diogo Dalot en heeft verder weinig te kiezen aan de rechterkant van de verdediging. Aaron Wan-Bissaka is weliswaar terug van een blessure, maar de United-manager ziet het naar verluidt niet zitten in de Engelse vleugelverdediger die in 2019 nog 55 miljoen euro kostte.

"Ik ben heel blij met de ontwikkeling van Diogo. Verdedigend wordt hij elke wedstrijd beter", zei Ten Hag zondagavond, na de 1-0 zege op West Ham United, tegen Sky Sports. "Maar Dalot kan niet alles spelen en heeft soms ook rust nodig. Een club als Manchester United heeft twee goede full-backs nodig aan beide kanten. We spelen nu eenmaal heel veel wedstrijden."

Eén van de kandidaten om in de winter naar Old Trafford te komen, is Jeremie Frimpong. De topscorer van Bayer Leverkusen, die op de nominatie staat om met Oranje naar het WK in Qatar te gaan, staat volgens buitenlandse media hoog op de lijst bij Ten Hag en Manchester United.