Mudryk etaleert zijn klasse en Benfica verpulvert Maccabi: dit zijn onze CL-tips!

Mudryk etaleert zijn klasse en Benfica verpulvert Maccabi: dit zijn onze CL-tips!

02-11-2022 15:00 Laatste update: 15:00

Na woensdagavond zit de groepsfase van de Champions League er al weer op voor deze voetbaljaargang. Ook vanavond strijden er nog een aantal teams om een plek in de knock-out fase van het miljardenbal. VoetbalPrimeur heeft weer een aantal mooie high value tips voor je op een rijtje gezet die je kan spelen bij Unibet!

Shakhtar Donetsk – RB Leipzig: Mykhailo Mudryk maakt een doelpunt (5.50)

Shakhtar Donetsk en RB Leipzig strijden woensdagavond nog in een direct duel om plaatsing voor de knock-out fase van de Champions League. De Oekraïners staan momenteel met zes punten op plek drie, terwijl de Duitsers met negen punten op plek twee staan. Toch zal de club uit Leipzig vanavond toch enigszins met poep in de broek aantreden. Het vorige duel eindigde in een 1-4 zege voor de nummer twee uit Oekraïne.

Dat Shakhtar alles moet en gaat geven, staat dus vast. Eén man zal hier naar alle waarschijnlijk het voortouw in gaan nemen: Mykhailo Mudryk. Het Oekraïense talent is in bloedvorm en wist in zijn laatste vier officiële wedstrijden tot scoren te komen. Ook in het eerdere duel met Leipzig wist hij het net te vinden. Scoort de door de Europese top begeerde aanvaller vanavond wéér? Dan krijg je er liefst 5.50 keer je inzet voor terug op Unibet!

Profiteer van de snelste uitbetalingen bij Unibet! Registreer je hier!

Maccabi Haifa – Benfica: Benfica wint met minimaal twee doelpunten verschil (2.65)

In de groep van Maccabi Haifa, Juventus, Benfica en Paris Saint-Germain is het geen vraag meer wie er door zullen gaan naar de knock-out fase van de Champions League, maar nog wel wie er nummer één en twee gaan worden. De Fransen staan momenteel op doelsaldo aan kop, terwijl de Portugezen op vier doelpunten verschil volgen met hetzelfde aantal punten. Normaal gesproken telt het onderlinge resultaat, maar dat was in het geval van de wedstrijd tussen PSG en Benfica twee keer hetzelfde: 1-1.

Als je dit seizoen één team aan zou moeten wijzen dat indruk maakt in Europa, dan kom je al snel uit bij Napoli of Benfica. De ploeg van Roger Schmidt verkeert werkelijk waar in bloedvorm en laat dit week in week uit ook zien. De club uit Lissabon zag afgelopen week dat Paris Saint-Germain Maccabi Haifa oprolde en zal dan ook niet schuwen om hier zelf ook voor te gaan. Wanneer Benfica met minimaal twee doelpunten verschil wint, krijg je daar 2.65 voor op Unibet. Denk je zelfs dat ze met minimaal drie doelpunten verschil zullen zegevieren? Dan krijg je daar 5.20 voor op Unibet.

Pak direct je eerste €10 aan Free Bets voor het WK! Registreer je nu!

AC MilanRed Bull Salzburg: beide teams maken een doelpunt (1.79)

Tijdens de wedstrijd tussen AC Milan en Red Bull Salzburg wordt ook rechtstreeks uitgevochten wie het tweede ticket uit de groep voor de knock-out fase van de Champions League in ontvangst mag nemen. Zoals het er nu uitziet zouden de Italianen met zeven punten aan het langste eind trekken, gevolgd door de Oostenrijkers met zes punten.

Eén ding is zeker, Salzburg zal moeten aanvallen om het gewenste resultaat te behalen en dus verwachten we een wedstrijd met veel kansen. De Oostenrijkse kampioen scoorde daarnaast tot nu toe in elk Champions League-duel, terwijl de Italiaanse kampioen toch minimaal een aantal keer voor de goal zal komen in de counter. Op Unibet krijg je 1.79 voor wanneer beide ploegen een doelpunt weten te maken.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.