Kökcü hoopt tegen Lazio op ontketende Kuip: 'Je voelt wat sfeer kan doen'

Kökcü hoopt tegen Lazio op ontketende Kuip: 'Je voelt wat sfeer kan doen'

02-11-2022 12:06 Laatste update: 12:22
61

Orkun Kökcü heeft zich na de 1-0 nederlaag bij Sturm Graz van afgelopen donderdag een aantal dagen 'enorm klote' gevoeld. De middenvelder van Feyenoord heeft ondanks het verlies Europa League-overwintering nog altijd in eigen hand, iets waar hij met de steun van Het Legioen veel vertrouwen in heeft. 

Voor de camera’s van Feyenoord TV staat Kökcü nog even stil bij de pijnlijke nederlaag van vorige week in Oostenrijk. "De eerste paar dagen baal je echt. Ik heb me enorm klote gevoeld. Je moet daar gewoon beter voor de dag komen. Het ging moeizaam. Daarna hebben we het weer opgepakt en we hebben alles nog in eigen hand."

Feyenoord verloor in september met 4-2 op bezoek bij Lazio, donderdagavond wacht de herkansing in Rotterdam. Bij winst plaatst de ploeg van trainer Arne Slot zich voor de volgende ronde. Kökcü is blij dat het laatste duel wordt afgewerkt in een naar alle waarschijnlijkheid sfeervolle Kuip. "Het verschil met onze supporters erachter is heel groot. De laatste twee uitwedstrijden heb ik dat weer gemerkt. Je voelt wat de sfeer met een wedstrijd kan doen. Van Sturm Graz won je thuis met 6-0 en nu heb je het heel moeilijk daar. Je voelt wat het publiek teweeg kan brengen. Als het tegen Graz al zo tekeer kan gaan ben ik benieuwd naar donderdag.''

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie