Slot roept fans op: 'Dat zorgt hopelijk voor een evenwichtige wedstrijd'

Slot roept fans op: 'Dat zorgt hopelijk voor een evenwichtige wedstrijd'

02-11-2022 15:50 Laatste update: 15:56
69

Arne Slot heeft de fans opgeroepen om donderdagavond volledig achter de ploeg te staan. Volgens de trainer is het dan mogelijk om een resultaat te behalen tegen SS Lazio. Voor Feyenoord staat een plek naar de volgende ronde van de Europa League op het spel. 

"Het fijne is dat ik denk dat Lazio in Italië een hele goede wedstrijd speelde en dat wij onze slechtste helft onder mijn leiding bij Feyenoord speelden", zegt Slot op de persconferentie in aanloop naar het duel. "Dus er is heel veel ruimte voor verbetering. Dat gecombineerd met een vol stadion dat achter ons zal staan, zorgt er hopelijk voor dat het een veel evenwichtiger wedstrijd wordt", gaat hij verder.

Feyenoord moet met twee doelpunten verschil winnen om niet afhankelijk te zijn van de andere wedstrijd in de groep tussen Midtjylland en Sturm Graz. "Of ik hoopvol ben? Ja, vanwege wat ik al weken zie, maar ik ga niet voorbij aan de kracht van onze opponent." 

Bij Lazio kan Ciro Immobile niet meedoen, een aderlating voor de Italianen. "Immobile maakt het verschil, maar met hun begroting beschikken ze over meer van die spelers", besluit hij. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie