Ten Hag verrast: Van de Beek voor het eerst in 330 dagen basisspeler bij United

Ten Hag verrast: Van de Beek voor het eerst in 330 dagen basisspeler bij United

03-11-2022 17:48 Laatste update: 17:52
49

Donny van de Beek staat donderdag voor het eerst in 330 dagen in de basis bij een officieel duel van Manchester United. De Nederlander neemt het met zijn club in de Europa League op tegen Real Sociedad. Bij winst wordt United groepswinnaar.

Van de Beek stond voor het laatst op 8 december 2021 in de basis, toen de Engelsen het in eigen huis opnamen tegen Young Boys. De tweede helft van het afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis voor Everton. 

Wedden

Meer odds

Afgelopen zomer keerde de voormalig Ajacied terug op Old Trafford, waar hij herenigd werd met Ten Hag. Dat is vooralsnog geen succes. Na een aantal invalbeurten aan het begin van het seizoen raakte de middenvelder geblesseerd. Die blessure hield hem lang aan de kant. Vorige week donderdag maakte Van de Beek zijn rentree, in het duel met FC Sheriff. 

De international van Oranje vormt een middenveld met Casemiro en Christian Eriksen. Cristiano Ronaldo staat in de punt van de aanval. Tyrell Malacia moet genoegen nemen met een plek op de bank. De aftrap van het duel is om 18.45 uur.