Bookmaker Unibet pakt uit: 50x je inleg als Ajax óf PSV de kraker wint!

Bookmaker Unibet pakt uit: 50x je inleg als Ajax óf PSV de kraker wint!

06-11-2022 08:00 Laatste update: 16:18

ADVERTORIAL - Na een uitstekende Europese week voor het Nederlands voetbal laat de volgende topwedstrijd niet lang op zich wachten. Ajax ontvangt zondag PSV in de Eredivisie en daar heeft bookmaker Unibet een unieke promo voor klaarstaan. Wint Ajax óf PSV deze topper? Dan pak je 50 keer je inleg! Hoe de promo in zijn werking treedt, lees je hier. 

Bookmaker Unibet geeft je de kans om flink te verdienen met deze promo: bij een overwinning van Ajax óf PSV krijg je vijftig keer je inleg terug! De maximale inzet bedraagt €1, waar je dus €50 mee kan verdienen. Let op: de promo is er alleen voor spelers van 24 jaar en ouder.

Hoe werkt de promo van Unibet?

Ga naar de website van Unibet en maak een account aan. Tijdens het registreren is het belangrijk dat je kiest voor de optie 'Ajax of PSV wint'. Wanneer je succesvol bent geregistreerd, ga je naar de wedstrijd Ajax - PSV en wed je op 'Reguliere speeltijd: Ajax' óf 'Reguliere speeltijd: PSV'. 

Het is belangrijk dat je specifiek voor één van deze twee weddenschappen kiest, anders treedt de boost niet in werking. Als je de weddenschap hebt geselecteerd, verschijnt vanzelf de optie om de boost aan te vinken. Je kan hier maximaal €1 op inzetten, minder mag natuurlijk ook. 

Wint Ajax van PSV en vergroten de Amsterdammers het gat weer naar vier punten met een wedstrijd tegoed? Dan pak je 50 euro! Weet PSV juist te winnen en wordt het weer ongemeend spannnend in de Eredivisie? Dan pak je ook 50 euro! Eindigt deze kraker in een gelijkspel? Alleen dan verlies je één euro. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.