Heracles en Willem II scoren er op los en Braken nekt Kuyt: check de KKD-tips!

Heracles en Willem II scoren er op los en Braken nekt Kuyt: check de KKD-tips!

04-11-2022 15:00

Het is weer vrijdag en dat betekent dat de Keuken Kampioen Divisie weer op het punt staat te beginnen. Onder meer de topper tussen Willem II en Heracles Almeelo staat op het programma, maar ook nummer twee MVV en VVV-Venlo komen in actie. VoetbalPrimeur heeft weer een aantal tips voor je uitgezocht van bookmaker Unibet!

Willem II - Heracles Almelo: minimaal vier doelpunten in de wedstrijd (3.15)

De wedstrijd tussen Willem II en Heracles was afgelopen seizoen nog een Eredivisie-affiche, maar nu strijden de twee ploegen voor promotie in de Keuken Kampioen Divisie. Daarin doen de Heraclieden het met het bekleden van de koppositie een stuk beter dan de Tilburgers, die met zes punten minder op de vijfde plaats staan. Wedstrijden van Heracles zijn de laatste weken een garantie voor doelpunten gebleken. In hun laatste vijf duels vielen er minimaal drie doelpunten, waarvan vier keer zelfs minimaal vier. Op Unibet krijg je 3.15 voor wanneer er minimaal vier doelpunten tijdens de wedstrijd vallen.

Nog geen speler bij Unibet? Registreer je nu en pak €40 aan Free Bets! 

ADO Den Haag – VVV-Venlo: Sven Braken maakt een doelpunt (2.70)

VVV-Venlo gaat vrijdagavond op bezoek bij een ploeg die in zwaar weer zit: ADO Den Haag. De ploeg van trainer Dirk Kuyt is de definitie van wisselvalligheid en ging afgelopen week zelfs nog onderuit tegen nummer negentien Helmond Sport. De vertoning was volgens de trainer zo erg dat hij liever even niet de kleedkamer in ging, omdat hij 'anders dingen zou gaan zeggen waar hij spijt van kreeg'.

Het rommelt dus in de randstad en bij de Limburgers speelt een speler die daar wel weer eens graag van zou willen profiteren: Sven Braken. De spits is de nummer twee op de topscorerslijst van de Keuken Kampioen Divisie en wist dit seizoen al acht keer tot scoren te komen. Gebeurt dit vanavond wéér tegen ADO? Dan krijg je daar 2.70 keer je inzet voor terug.

Maak gebruik van de snelste uitbetalingen bij Unibet! Registreer je nu!

MVV – Helmond Sport: MVV wint de wedstrijd (2.00)

MVV is bezig aan een indrukwekkend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. De Limburgers staan na dertien speelronden op een knappe tweede plaats. Dat kan van Helmond Sport niet worden gezegd, aangezien de club uit Brabant momenteel een-na-laatste staat. Dan is het nooit fijn dat je op bezoek gaat tegen een ploeg die in vorm is en nog geen thuiswedstrijd heeft verloren dit seizoen. Op Unibet staat een vrij hoge odd van 2.00 voor een winstpartij van de Limburgers.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.