Hanteert Barcelona de alle-ballen-op-Piqué-tactiek? Check de goal-odd op Unibet!

Hanteert Barcelona de alle-ballen-op-Piqué-tactiek? Check de goal-odd op Unibet!

05-11-2022 11:00 Laatste update: 10:40

ADVERTORIAL - Afgelopen donderdag maakte niemand minder dan Gerard Piqué bekend dat hij zijn schoenen aan de Spaanse olijfwilgen gaat hangen. Alsof dat nog niet genoeg is: de mandekker speelt zijn laatste wedstrijd aankomende zaterdag al met FC Barcelona tegen Alméria. Scoort Piqué in zijn laatste wedstrijd duel voor de Catalanen? Op Unibet krijg je er 'slechts' 3.25 voor, en wij gaan je uitleggen waarom.

Barça-thuis is een garantie voor doelpunten

Barcelona, de nummer twee van de Primera División, treft met Alméria een ploeg die vooral naar beneden moet kijken. Wanneer de ploeg van Xavi Hernández het op zijn heupen krijgt tijdens een wedstrijd in het eigen Nou Camp Spotify, is geen enkel team veilig. Logischerwijs geldt dat ook voor de Spaanse laagvlieger die op bezoek komt.

Mogelijk scenario: alle ballen op Piqué

Mocht er zich een scenario ontvouwen waarbij Barcelona op weg is naar een monsterscore, dan is het goed denkbaar dat er een soort van alle-ballen-op-Piqué-tactiek verzonnen gaat worden. De verdediger is in zijn loopbaan al meerdere keren als spits gebruikt, maar dat was dan meer als stormram. Nu zou het wel eens zo kunnen zijn dat de spelers hem een afscheid gunnen met een doelpunt.

Buiten dat het dan alsnog lastig zal blijven om uit een normale spelsituatie te scoren, zijn dode spelsituaties natuurlijk wel dé ultieme mogelijkheid om Piqué in zijn aanvallende kracht te gebruiken. Daarbij moet je denken aan het nodige gevaar in de lucht met hoekschoppen, maar ook zeker aan de strafschoppen. Mochten de Catalanen voor staan en de scheidsrechter wijst om de een of andere reden naar de stip, dan is de kans groot dat de 103-voudig international naar voren wordt geschoven door Robert Lewandowski.

Denk je dat een scenario zoals hierboven geschetst mogelijk is en dat Piqué zijn afscheid zal nemen van het Catalaanse publiek met een doelpunt? Dan krijg je daar 3.25 voor terug op Unibet.

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.