Schreuder niet bang na spreekkoren aan zijn adres: 'Voel me gesteund binnen Ajax'

Schreuder niet bang na spreekkoren aan zijn adres: 'Voel me gesteund binnen Ajax'

06-11-2022 22:31
120

Alfred Schreuder is 'zeker' niet bang dat voor de druk van de Ajax-fans, na de nederlaag tegen PSV. Het publiek in de Johan Cruijff Arena keerde zich tegen de trainer en riep voor zijn ontslag, maar Schreuder voelt het vertrouwen van de clubleiding.

Ajax verloor zondag met 1-2 van PSV. Daardoor hebben de Amsterdammers nog steeds al hun topwedstrijden van dit seizoen verloren. Na afloop van de topper krijgt Schreuder vragen over de onvrede die onder de aanhang heerst. "Er is altijd druk hier bij Ajax", begint hij op de persconferentie. "Je moet iedere wedstrijd winnen en er wordt ook verwacht dat we thuis van PSV winnen. Dat vind ik terecht en die druk hoort erbij. Normaal gesproken moeten wij kunnen winnen van PSV."

"Ik voel me gesteund binnen Ajax, dat voel ik dagelijks. Daar heb ik al wel vaker wat over gezegd", gaat Schreuder verder. "Of ik bang ben dat de druk vervelende vormen aan zal nemen? Nee hoor, zeker niet."

Het is voor Ajax en Schreuder zaak om snel weer vooruit te kijken, want woensdag wacht een inhaalwedstrijd tegen Vitesse. Als de Amsterdammers winnen, veroveren ze de koppositie weer in de Eredivisie.