LIVE: Conference League-loting ook rond, dit zijn de wedstrijden (gesloten)

LIVE: Conference League-loting ook rond, dit zijn de wedstrijden (gesloten)

07-11-2022 14:20
14

Na de lotingen voor de achtste finales van de Champions League en tussenronde van de Europa League is het de beurt aan de Conference League. VoetbalPrimeur doet ook voor het derde toernooi van Europa live verslag van alle ontwikkelingen.

AZ won zijn Conference League-groep en pakt na de winterstop de draad op in de achtste finales. Daarvoor zit nog een tussenronde tussen de clubs die zijn afgevallen in de Europa League en de nummers twee uit de Conference League.

Nummers drie Europa League: FC Sheriff, SS Lazio, Qarabag FK, Trabzonspor, FK Bodo/Glimt, AEK Larnaca, Ludogorets, SC Braga

Nummers twee Conference League: Fiorentina, Dnipro-1, KAA Gent, CFR Club, FC Basel, Partizan Belgrado, Lech Poznan, RSC Anderlecht

De groepswinnaars - naast AZ zijn dat West Ham United, Villarreal, Djurgardens, Sivasspor, OGC Nice, Slovan Bratislava en Istanbul Basaksehir - zijn al zeker van een plek in de achtste finales. De tussenronde staat op de planning voor 16 en 23 februari. De eindstrijd van de Conference League is op 7 juni in Praag.

Check hieronder het liveblog om van minuut-tot-minuut op de hoogte te blijven!