Real bij winst weer koploper: bijna zeven keer je inleg voor openingsgoal Vini!

Real bij winst weer koploper: bijna zeven keer je inleg voor openingsgoal Vini!

07-11-2022 17:00

ADVERTORIAL - Real Madrid neemt het maandag in de Primera División op tegen Rayo Vallecano. De ploeg van Carlo Ancelotti kan met een overwinning de koppositie weer overnemen van FC Barcelona. Bookmaker Unibet heeft interessante odds klaarstaan voor dit Spaanse onderonsje op de maandag!

Madrid keert terug na teleurstellend gelijkspel

In de vorige speelronde kende Real een teleurstellende wedstrijd tegen Girona. De Koninklijke speelden gelijk en zagen Toni Kroos zijn eerste rode kaart uit zijn carrière pakken. Door het puntenverlies werd het verschil nog maar één punt met Barcelona, dat op de valreep van Valencia CF won. De Catalanen hebben inmiddels een wedstrijd meer gespeeld en staan nu twee punten voor door een zege op Almeria, waarin Gerard Piqué werd uitgezwaaid. Madrid is, niet al te verrassend, favoriet voor het duel met een odd van 1.70 voor de uitzege. Met een thuisoverwinning van Rayo verdien je flink met een odd van 5.20.

Wedden

Meer odds

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

Real Madrid eindigde als eerste in de groepsfase van de Champions League en versloeg midweeks Celtic met 5-1. Onder meer Vinícius Júnior, Rodrygo Goes en Marco Asensio waren trefzeker. Vini is op dreef en was tot nu toe goed voor tien doelpunten en vier assists in achttien wedstrijden. Lukt het de Braziliaan opnieuw te scoren? Unibet geeft een odd van 6.75 wanneer de aanvaller de score opent!

Maak gebruik van de snelste uitbetalingen bij Unibet! Registreer je hier!

Met 29 doelpunten voor en tien tegen kent Real normaliter doelpuntrijke wedstrijden in de competitie. Vallen er meer dan twee treffers? Dan pak je 1.87 keer je inzet. Blijft het bij twee goals of minder, vlak voor het WK? Dan wordt je inzet bijna verdubbeld met de odd  van 1.93. De laatste weken maakt Federico Valverde een uitstekende indruk in de Spaanse hoofdstad. Weet het Uruguayaanse loopwonder een assist te geven tegen Rayo? Daar staat een geweldige odd op van 8.00!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.