Teruggekeerde Fofana weer trefzeker bij Jong PSV? Check de odds bij Unibet!

Teruggekeerde Fofana weer trefzeker bij Jong PSV? Check de odds bij Unibet!

07-11-2022 15:00 Laatste update: 15:20

ADVERTORIAL - Ook deze maandag staan weer een aantal affiches op het programma in de Keuken Kampioen Divisie. Jong FC Utrecht ontvangt FC Eindhoven, Almere City FC reist af naar Jong PSV en Jong AZ neemt het in eigen huis op tegen Roda JC. Wij hebben voor elke wedstrijd een tip voor je klaarstaan die je via bookmaker Unibet kan spelen!

Jong FC Utrecht - FC Eindhoven: vier of meer doelpunten (3.10)

Hekkensluiter Jong FC Utrecht ontvangt FC Eindhoven en zal hopen op een resultaat. De ploeg van Darije Kalezic won pas één keer en staat daarom stijf onderaan in de competitie. FC Eindhoven staat op een uitstekende vierde plaats en kruipt met een overwinning dichter bij de top drie. De Domstedelingen kregen in de eerste dertien wedstrijden al 22 tegendoelpunten en de club uit de lichtstad wist juist 22 keer te scoren. Met vier of meer doelpunten in dit duel ontvang je ruim drie keer je inleg met de odd van 3.10!

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

Jong PSV - Almere City FC: Fodé Fofana scoort (1.95)

Jong PSV mag het opnemen tegen Almere City en heeft Fodé Fofana weer terug. De aanvaller kampte met een maandenlange knieblessure en maakte eind oktober weer zijn rentree. De twintigjarige Groninger wist in de laatste speelronde, in de Eindhovense derby tegen FC Eindhoven, nog te scoren. Lukt dat de spits opnieuw? Dan verdubbel je bijna je inzet met de odd van 1.95!

Registreer je bij Unibet en pak meteen je eerste €10 Free Bet voor het WK!

Jong AZ - Roda JC Kerkrade: beide ploegen scoren en Jong AZ wint (4.40)

Jong AZ en Roda JC ontlopen elkaar slechts één punt op de ranglijst. De jonge Alkmaarders staan achtste, terwijl de ploeg uit Kerkrade op plek zes staat. Roda JC heeft de verdediging niet op orde: de laatste clean sheet van de ploeg dateert van 18 augustus. De ploeg van Jurgen Streppel presteert de laatste tijd ondermaats en wij voorspellen een kleine stunt van Jong AZ in Alkmaar. Wint Jong AZ en scoren beide ploegen? Dan pak je maar liefst 4.40 keer je inzet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.