Slordig Jong PSV verliest met Bakayoko en Sávio, Roda JC wint wéér geen uitduel

07-11-2022 22:07
19

Er is maandag een drietal wedstrijden gespeeld in de Keuken Kampioen Divisie. Jong PSV ging met een sterke opstelling onderuit tegen Almere City, Roda JC verslikte zich in Jong AZ en FC Eindhoven zegevierde bij Jong Utrecht.

Jong PSV - Almere City: 0-1
De ploeg van trainer Adil Ramzi verscheen met een sterke opstelling aan de aftrap. Zo waren er basisplaatsen voor onder anderen Johan Bakayoko, Richy Ledezma en Sávio. Zij wisten aanvallend te weinig gevaar te stichten. Uiteindelijk trok Almere aan het langste eind. Ilias Alhalft tekende in de 81e minuut voor de enige treffer. Door de overwinning klimt de ploeg van trainer Alex Pastoor naar de zesde plaats. Jong PSV staat veertiende.

Jong AZ - Roda JC: 2-0
Jong AZ nam het in Alkmaar op tegen Roda, dat voor aanvang van het duel één punt meer had. De ploeg van trainer Jurgen Streppel ging met 2-0 onderuit, en weet daarmee nog altijd geen einde te maken aan een dramatische reeks. De Limburgers wonnen namelijk voor het laatst een uitduel op 19 augustus. De doelpuntenmakers bij Jong AZ waren Zico Buurmeester en Yusuf Barasi.

Jong FC Utrecht - FC Eindhoven: 0-1
FC Eindhoven heeft een zwaarbevochten overwinning geboekt op de talenten uit Utrecht. De huidige nummer vier van de KKD was gedurende de hele wedstrijd de betere ploeg, maar wist dat maar niet in de score uit te drukken. Tot het aanbreken van de 81e minuut, toen Charles-Andreas Brym de 0-1 voor zijn rekening nam. Voor Eindhoven-verdediger Collin Seedorf eindigde de avond nog wel met een zure nasmaak. Hij kreeg in de slotfase rood.