'Supporters vragen wanneer ik terugkom, PSV is na dit seizoen misschien een optie'

'Supporters vragen wanneer ik terugkom, PSV is na dit seizoen misschien een optie'

08-11-2022 07:37
78

Jetro Willems flirt met een rentree bij PSV. De linksback, die clubloos is sinds zijn vertrek bij Greuther Fürth afgelopen zomer, heeft de voorbije periode bewust aanbiedingen afgeslagen.

Willems heeft na zijn contractontbinding tijd gemaakt voor zijn kinderen. Wel bezocht hij in de weekenden steevast wedstrijden. "Onder meer bij PSV, natuurlijk. Ik word nog elke keer uitgenodigd bij de club", zegt hij tegen Voetbal International. "Door Marcel Brands, door Thijs Slegers. Het is mooi dat zulke mensen aan me blijven denken. Ik kan altijd bij ze terecht."

Genoeg clubs hebben naar eigen zeggen al naar Willems gevraagd. "Er is interesse uit een aantal landen, ook uit Nederland. In principe sta ik overal voor open. Subtop of top Eredivisie zou ook kunnen." De naam van de linksback zingt nog altijd rond bij PSV, waar de 28-jarige back tussen 2011 en 2017 speelde. "Ja, supporters blijven vragen wanneer ik terugkom. Dat is mooi. Het betekent dat ik iets goeds heb gedaan in Eindhoven."

"PSV heeft Philipp Max, Fredrik Oppegard en Mauro Júnior al voor de linksbackpositie. Jetro Willems erbij nemen, is op dit moment niet realistisch, denk ik", zegt hij. "Maar ik verwacht dat ze na dit seizoen twee van de drie linksbacks willen verkopen. Dan is het misschien wel een optie. PSV blijft sowieso speciaal voor mij."