Barça wil gat slaan met Real: verhoogde odds voor goals van Lewy en Dembélé!

Barça wil gat slaan met Real: verhoogde odds voor goals van Lewy en Dembélé!

08-11-2022 18:00 Laatste update: 17:00

ADVERTORIAL - FC Barcelona speelt dinsdagavond zijn laatste wedstrijd voor de WK-stop in Pamplona, tegen Osasuna. De Catalanen doen extra goede zaken bij een overwinning, aangezien het gat met achtervolger Real Madrid dan liefst vijf punten wordt. Bookmaker Unibet heeft weer mooie odds in petto voor deze aangename wedstrijd in de Primera División.

Barcelona op zoek naar vijfde competitiezege op rij

In de Champions League stelden ze dit seizoen teleur, maar in de competitie gaat het Barcelona toch aardig goed af. Sinds het verlies tegen Real Madrid halverwege oktober werden alle vier de wedstrijden tegen Villarreal, (3-0), Athletic Bilbao (4-0), Valencia (0-1) en Alméria (2-0) gewonnen. Dat de Spaanse grootmacht daar motivatie uit haalt is één, maar het resultaat van Real Madrid van maandagavond zal de ploeg van Xavi Hernández ook wat harder laten lopen. De Madrilenen gingen met 3-2 onderuit tegen Rayo Vallecano, waardoor er een gat kan worden geslagen van vijf punten. Unibet ziet Barcelona dan ook als favoriet met 1.55 voor een uitoverwinning. Een thuiszege van Osasuna levert je 6.40 op.

Wedden

Meer odds

Tijdens de laatste wedstrijd tegen Alméria stond het vizier van Robert Lewandowski niet op scherp, maar met dertien doelpunten is hij nog altijd de topscorer van de Primera División. De Pool produceerde na vijf minuten spelen een zeldzaam gemiste strafschop, waar hij zich zo net voor het WK voor zal willen revancheren. Unibet heeft een verhoogde odd voor je in petto die je vier keer je inzet teruggeeft wanneer Lewandowski het eerste doelpunt van de wedstrijd maakt.

Maak gebruik van de snelste uitbetalingen bij Unibet! Registreer je hier!

De wedstrijd tegen Osasuna lijkt op papier een makkelijke voor Barcelona, maar dit seizoen tapt de club uit Pamplona toch uit een ander vaatje. Momenteel staat het op een knappe vijfde plek in de competitie en wisten ze bijvoorbeeld Real Madrid al op 1-1 te houden. De Catalanen zullen dus het nodige gevaar moeten gaan creëren, en gelukkig voor hen hebben ze naast Lewandowski nog een aanvaller in huis die wel weet hoe je dat moet doen: Ousmane Dembélé. De Fransman was meer dan dreigend tegen Alméria en kwam ook één keer tot scoren. Bookmaker Unibet heeft een verhoogde odd  van 4.75 in het leven geroepen voor een doelpunt van zijn voet. Denk je dat Barcelona de wedstrijd wint en beide teams een doelpunt weten te maken? Dan krijg je daar 3.15 voor terug.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.