Leverkusen vervolgt opmars en goals bij Atlético: check de wedcombo!

Leverkusen vervolgt opmars en goals bij Atlético: check de wedcombo!

09-11-2022 15:00 Laatste update: 18:44

ADVERTORIAL - De groepsfase in de Champions League, Europa League en Conference League zit er op, maar dat betekent niet dat er woensdagavond geen doordeweekse Europese wedstrijden op het programma staan. Onder meer Bayer Leverkusen, Atalanta Bergamo en Atlético Madrid komen in actie in de competitie. VoetbalPrimeur heeft een mooie wedcombo voor je klaargezet waar je ruim tien keer je inzet mee kan verdienen!

1. FC Köln – Bayer Leverkusen: Bayer Leverkusen wint de wedstrijd (2.23)

Het seizoen van Bayer Leverkusen is tot nu toe een grote nachtmerrie gebleken, maar afgelopen weekend werd er een bijzonder resultaat geboekt. De Nederlands getinte club won met liefst 5-0 van Union Berlin, dat voor aanvang van het duel nog koploper van de Bundesliga was. Het heeft er dus alle schijn van dat Leverkusen de weg naar boven heeft ingezet, wat het graag een vervolg zou willen geven tegen concurrent Köln dat twee plaatsen hoger staat met een verschil van vijf punten. Voor een overwinning van Leverkusen krijg je 2.23 op Unibet.

Maak gebruik van de snelste uitbetalingen bij Unibet! Registreer je hier!

Lecce – Atalanta: Atalanta wint de wedstrijd (1.80)

Tegen Napoli ging het afgelopen weekend net mis voor Atalanta (1-2 verlies), maar de Noord-Italianen draaien weer bovenin mee in de Serie A. De club van Teun Koopmeiners en Marten de Roon treft woensdagavond het geplaagde Lecce, een Italiaanse laagvlieger die sinds september dit seizoen al niet meer wist te winnen. Doet Atalanta zijn plicht en houdt het daardoor zicht op de koppositie van de Serie A? Dan krijg je daar 1.80 voor terug op Unibet.

Nog geen speler bij Unibet? Registreer je nu en pak €40 aan Free Bets!

RCD Mallorca – Atlético Madrid: Atlético Madrid maakt minimaal twee doelpunten (2.50)

Normaal gesproken zou de wedstrijd tussen RCD Mallorca en Atlético Madrid een formaliteit zijn voor de uitploeg, maar daar is nu geen sprake van. De Madrilenen maken een seizoen door met wisselende resultaten en treffen nu op Mallorca een ploeg die langzaam omhoog aan het klimmen is in de Primera División.

Waar de resultaten van Atlético de laatste weken tegenvallen, is het maken van doelpunten in uitwedstrijden toch geen probleem gebleken. De ploeg van Diego Simeone zal zich nog één keer op willen laden in de competitie voordat de WK-stop begint. Op Unibet krijg je liefst 2.50 voor wanneer de Rojiblancos er minimaal twee weten te maken.

De combo

Doet Bayer Leverkusen opnieuw goede zaken in de competitie, wint Atalanta van laagvlieger Lecce en scoort Atlético Madrid minimaal twee keer? Dan pak je ruim tien keer je inzet op Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.