Vader-zoon-onderonsje op Het Kasteel: ruim drie keer je inzet voor goal van Steijn

Vader-zoon-onderonsje op Het Kasteel: ruim drie keer je inzet voor goal van Steijn

11-11-2022 15:00

ADVERTORIAL – Sparta Rotterdam en FC Twente af voor de laatste speelronde voordat ook de Eredivisieclubs aan de WK-stop zullen gaan geloven. Voor de start van de competitie had niemand dit waarschijnlijk voorspeld, maar het affiche van vrijdagavond is er een tussen de nummer vijf en zes van de Eredivisie. Bookmaker Unibet heeft een paar leuke odds voor je in petto die wij maar wat graag met je delen.

Sparta staat momenteel zesde in de Eredivisie, drie punten achter nummer vijf Twente. Mochten de Rotterdammers vrijdagavond weten te winnen van de ploeg uit het oosten, dan doet het ontzettend goede zaken. De club uit Spangen gaat dan als nummer vijf de WK-stop in omdat het doelsaldo beter is dan dat van de Tukkers. Voor een zege van Sparta krijg je 3.10 op Unibet, terwijl een overwinning van Twente je 2.20 oplevert.

Wedden

Meer odds

Sparta bevaart een rustige zee met Verschueren als kapitein

Dat het Sparta dit seizoen voor de wind gaat, werd afgelopen weekend wederom duidelijk tegen Vitesse. De Rotterdammers hadden tot diep in de tweede helft nodig om tot scoren te komen tegen de Arnhemmers, maar toen de ban eenmaal gebroken was liep het uit tot een klinkende 0-4 zege. Dat de rood-witten kunnen verrassen tegen Twente, sluiten wij dan ook niet uit. De odd van 1.68 voor winst of gelijkspel van Sparta is dan ook een interessante om te spelen.

Een individu waar ze op Het Kasteel regelmatig voor klappen, is Arno Verschueren. De Belg was afgelopen seizoen met zijn spel al belangrijk voor de ploeg van Maurice Steijn, maar heeft dit seizoen ook nog eens een goed rendement. De middenvelder heeft er dit seizoen al vijf in liggen, wat er nu al drie meer zijn dan afgelopen voetbaljaargang. Voor een nieuw doelpunt van Verschueren krijg je liefst 4.70 op Unibet.

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

Onderonsje tussen vader en zoon

Waar Maurice Steijn de trainer is van Sparta, speelt er met Sem Steijn een nakomeling bij Twente. De aanvallende middenvelder kwam afgelopen zomer van ADO Den Haag en laat ook bij de Tukkers zien dat hij levensgevaarlijk is wanneer hij voor het doel van de tegenstander verschijnt. Afgelopen zondag viel de 20-jarige Steijn nog geblesseerd uit tijdens het teleurstellende duel tegen Go Ahead Eagles (1-1), maar naar verwachting kan hij gewoon spelen. Voor een doelpunt van de middenvelder krijg je 3.30 op Unibet.

Welke speler van Twente je ook nooit uit moet vlakken, is Ricky van Wolfswinkel. De geslepen spits is ook dit seizoen weer de topscorer van de club en laat de laatste weken zien dat hij het scoren niet is verleerd. De 33-jarige Nederlander vond in de laatste vier wedstrijden van de ploeg van Ron Jans het net en opvallend daaraan is dat hij drie keer het laatste doelpunt van de wedstrijd maakte. Voor een treffer van Van Wolfswinkel krijg je 2.45. Prikt hij wederom de laatste? Dan ontvang je daar 5.40 voor.  

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee.
Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.