Nog één keer gas voor herstelde Haaland en Newcastle met vertrouwen tegen Chelsea

Nog één keer gas voor herstelde Haaland en Newcastle met vertrouwen tegen Chelsea

12-11-2022 09:00

ADVERTORIAL – Zaterdag staan liefst acht wedstrijden uit de Premier League op het programma die worden gespeeld in de laatste speelronde voordat de WK-stop ingaat. Je kan onder meer de topper tussen Newcastle United en Chelsea verwachten, terwijl VoetbalPrimeur ook tips voor je klaar heeft staan rondom de wedstrijden AFC Bournemouth - Everton en Manchester City – Brentford, die je kan spelen op Unibet.

Manchester City – Brentford: Erling Haaland maakt minimaal twee doelpunten (2.95)

Manchester City en Brentford speelden afgelopen week nog in de Carabao Cup, wat voor de ene ploeg wat succesvoller verliep dan voor de andere. The Citizens wonnen met 2-0 in een topduel tegen Chelsea, terwijl The Bees er na strafschoppen uitvlogen tegen League Two-club Gillingham. Naar aanleiding van deze doordeweekse potten klaagde City-trainer Pep Guardiola afgelopen week weer over het bomvolle schema waar zijn ploeg mee moet dealen.

Toch is er één speler die zich daar de laatste weken van heeft kunnen onttrekken: Erling Haaland. De Noorse doelpuntenmachine was ziek, maar lijkt nu weer helemaal fit te zijn. Afgelopen weekend viel de spits weer in tegen Fulham en was met de winnende treffer gelijk weer belangrijk voor zijn ploeg. Een paar dagen later, tegen Chelsea, kreeg hij de hele wedstrijd rust. Aangezien Haaland zich met zijn Noorwegen niet heeft geplaatst voor het WK, zal hij nog één keer willen schitteren voordat hij het een maand zal moeten doen met enkel trainingen. Wanneer de spits twee keer tot scoren komt, krijg je daar 2.95 voor terug op Unibet. Maakt hij een hattrick? Dan gaat elke euro die je inzet zelfs keer acht.

Wil je ook aan de slag met Unibet? Maak nu een account aan en krijg €40 aan Free Bets bij je eerste inzet!

AFC Bournemouth – Everton: er vallen drie goals of meer in de wedstrijd (2.20)

De wedstrijd tussen Bournemouth en Everton is een herhaling van de wedstrijd van afgelopen woensdag in de Carabao Cup. Waar beide ploegen in de competitie ongeveer gelijk op gaan, was daar tijdens het vorige duel niet zo veel van terug te zien. Bournemouth won met overtuigende cijfers van de club uit Liverpool: het werd 4-1. Het is dus duidelijk dat beide ploegen een speelwijze hanteren waarin de een relatief makkelijk tot scoren komt tegen de ander. Op Unibet staat een vrij hoge odd van 2.20 voor wanneer er drie goals of meer vallen in de wedstrijd, een leuke om te spelen.

Newcastle United – Chelsea: Newcastle United wint en houdt de nul (4.10)

Het duel tussen Newcastle United en Chelsea kan worden gezien als een ware topper in de Premier League. The Magpies presteren dit seizoen meer dan uitstekend met een derde plaats in de competitie. Dat kan van The Blues niet worden gezegd. Aan het begin van het seizoen vloog manager Thomas Tuchel de laan uit, waarna zijn opvolger Graham Potter het overnam. De Engelsman leek de ploeg weer even op de rit te hebben gebracht, maar de resultaten van de afgelopen weken laten toch te wensen over.

Het ontbreken van de geblesseerde wingbacks Reece James en Ben Chilwell lijkt het aanvalsspel van Chelsea te hebben bemoeilijkt. De ploeg heeft moeite met het maken van doelpunten, wat te zien was tegen bijvoorbeeld Arsenal en Chelsea. Met Newcastle treffen de Londenaren nu net een ploeg die wordt geroemd door zijn verdedigende constantheid. Voor een overwinning van Newcastle zonder tegendoelpunten krijg je 4.10 op Unibet.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee.
Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.