Ihattaren hoopt in de winter 'iets moois' te hebben: 'Moet het terugbetalen'

Ihattaren hoopt in de winter 'iets moois' te hebben: 'Moet het terugbetalen'

11-11-2022 20:52 Laatste update: 21:48
84

Mohamed Ihattaren hoopt in de winter een nieuwe club te hebben. De middenvelder keert in januari terug bij Juventus, dat hem dit jaar verhuurt aan Ajax, dat de koopoptie niet licht.

Het verhaal is bekend: Ajax huurde Ihattaren van Juventus, maar neemt alweer afscheid van hem na een terugval. "Op dit moment is het de bedoeling dat we teruggaan naar Juventus. Tot die tijd regelen Mo en Ali (Nouri en Dursun, red.) alles. Ik moet fit worden. Ik train iedere dag en let veel op mijn voeding. Het oude leventje weer oppakken", vertelt Ihattaren in een interview op het Youtube-kanaal Houssain.

Ihattaren raakte verwikkeld in privéproblemen en liep mede daardoor een fysieke achterstand op. "Ik ben op dit moment een gelukkig persoon. Er is niemand op aarde die foutloos is, want iedereen maakt fouten. Ik ben blij dat ik ze nu maak en niet later. Er is genoeg tijd om het weer op te pakken en daar ben ik hard mee bezig. Hopelijk komt er in de winter iets moois. Ik voel veel vertrouwen, dat moet ik nu terugbetalen."

Waar Ihattaren naartoe gaat is dus nog niet bekend. Zijn naam is ondertussen wel gevallen bij meerdere Eredivisie-clubs, waaronder Vitesse.