'Ronaldo-interview slaat in als een bom: Manchester United in gesprek met Ten Hag'

'Ronaldo-interview slaat in als een bom: Manchester United in gesprek met Ten Hag'

14-11-2022 13:18
160

De clubleiding van Manchester United gaat met manager Erik ten Hag in gesprek. Aanleiding is het explosieve interview van Cristiano Ronaldo, waarin hij de club onderuit haalde en aangaf 'geen respect' voor Ten Hag te hebben.

Het interview van Ronaldo is als een bom ingeslagen bij Manchester United. Volgens The Telegraph wordt er spoedig beslist over wat er met Ronaldo moet gebeuren. De clubleiding is diep teleurgesteld in Ronaldo vanwege diens aanval op de club en Ten Hag. Het lijkt erop dat de Portugees het interview getimed heeft, mogelijk in de hoop dat Manchester United niets anders kan dan hem in januari te laten gaan om de schade zoveel mogelijk te beperken en de rust terug te laten keren. Het is geen geheim dat Ronaldo ontevreden is bij Manchester United. Onder Ten Hag is hij zijn basisplaats kwijtgeraakt.

Manchester United won zondagavond met 1-2 van Fulham en wenste nog niet te reageren om de aandacht niet af te leiden. De club kreeg vlak voor de vlucht naar Manchester te horen wat Ronaldo bij Piers Morgan allemaal gezegd heeft.

Bij het gesprek zit Ten Hag, samen met voorzitter Richard Arnold, sportief directeur John Murtough en clubeigenaar Joel Glazer.