Ngonge en Musampa naar huis gestuurd en beboet door FC Groningen

Ngonge en Musampa naar huis gestuurd en beboet door FC Groningen

14-11-2022 16:15 Laatste update: 17:15
92

Tim van Duijn

FC Groningen presteert momenteel matig in de Eredivisie, maar moet ook buiten het veld brandjes blussen. Twee spelers zijn maandagochtend naar huis gestuurd.

Op social media gaat het verhaal dat er na de verloren wedstrijd tegen Fortuna Sittard van zondag een feestje is georganiseerd door een van de spelers, die zou tot diep in de nacht hebben geduurd. Sommigen zouden 's ochtends nog niet hersteld zijn en onder invloed van alcohol op de training zijn verschenen.

Wedden

Meer odds

Het gaat om Nordin Musampa en Cyril Ngonge. Beide spelers waren te laat en niet in staat te trainen. Joey Pelupessy is niet weggestuurd, in tegenstelling tot wat op social media wordt beweerd. De aanvoerder stond maandag gewoon op het trainingsveld en betreurt het dat zijn naam aan dit verhaal gelinkt wordt. Musampa en Ngonge krijgen een boete van Groningen.

Groningen heeft ondertussen wel wat anders aan het hoofd, getuige de vijftiende plek op de ranglijst en het ontslag van Frank Wormuth, dat maandag naar buiten werd gebracht. Het is nog niet duidelijk wie hem op zal gaan volgen.