'Juist als je net bent geselecteerd, wil je laten zien dat je er terecht bij zit'

'Juist als je net bent geselecteerd, wil je laten zien dat je er terecht bij zit'

14 november - 14:05 Laatste update: 14:09
33

PSV-iconen Willy en René van de Kerkhof noemen de nederlaag van PSV tegen AZ 'dikverdiend'. René denkt dat sommige PSV'ers met hun hoofd al bij het WK in Qatar zaten en daarom matig voor de dag kwamen in het Philips Stadion.

PSV ging in eigen huis met 0-1 onderuit tegen AZ, dankzij een doelpunt in de eerste helft van Vangelis Pavlidis. De ploeg van Ruud van Nistelrooij kwam er niet aan te pas. "Dikverdiend", noemen de gebroeders Van de Kerkhof het in de podcast van Omroep Brabant. "AZ deed het fantastisch. Eigenlijk speelden zij zoals wij hadden moeten spelen. Die fout van Veerman was eigenlijk tekenend voor hoe wij zaterdag speelden."

Van Nistelrooij verklaarde na de wedstrijd dat de PSV'ers wellicht al met de gedachten in Qatar zaten. "Juist als je net bent geselecteerd, wil je toch laten zien dat je er terecht bij zit?", vraagt René zich af. De broers denken niet dat Luuk de Jong, Xavi Simons en Cody Gakpo bewust hebben ingehouden. "Als je heel voorzichtig gaat spelen, raak je juist geblesseerd."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie