Van Hanegem lyrisch: 'Die gozer heeft alles wat een Feyenoord-speler moet hebben'

Van Hanegem lyrisch: 'Die gozer heeft alles wat een Feyenoord-speler moet hebben'

15-11-2022 11:12
46

Willem van Hanegem is lovend over Feyenoord-back Quilindschy Hartman. De linkervleugelverdediger heeft volgens De Kromme alles wat een Feyenoorder nodig heeft.

Feyenoord heeft zich gekroond tot winterkampioen in de Eredivisie en dat vindt Van Hanegem 'geweldig'. Hij wijst zijn favoriete spelers van de huidige ploeg van Arne Slot aan. "Dat zijn toch die twee centrale mensen (Gernot Trauner en Dávid Hancko, red.). En ook die linksback... Dat is toch hartstikke leuk", doelt Van Hanegem bij ESPN op Hartman. "Toen ik die gozer zag, dacht ik: dát is een Feyenoorder."

De Rotterdammers zochten na het vertrek van Tyrell Malacia een nieuwe linksback en haalden zowel Marcos López en Fredrik Bjørkan. "Die hadden van mij niet hoeven komen", aldus De Kromme. "Die gozer (Hartman, red.) heeft alles wat een Feyenoord-speler moet hebben. De strijd aangaan... Ik vind het gewoon een hele goede speler. Ik zou hem er niet uithalen. Ik zou niet weten voor wie." Hans Kraay junior vraagt Van Hanegem of Hartman dé revelatie van dit seizoen is. "Ja", antwoordt hij volmondig.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie