Verheydt en Kishna klappen uit de school: 'Herkennen ons cluppie niet meer'

Verheydt en Kishna klappen uit de school: 'Herkennen ons cluppie niet meer'

15-11-2022 21:56
82

Thomas Verheydt en Ricardo Kishna hebben dinsdagavond aan de clubleiding laten weten onder deze omstandigheden te willen vertrekken bij ADO Den Haag, meldt Omroep West. Het duo laat weten niet te kunnen leven met het statement van de directeur.

"Wij zijn al aan de club verbonden sinds wij een jaar of vier zijn. Wij kunnen ons totaal niet vinden in het beleid en het statement dat gisterenochtend door de directeur is medegedeeld. Wij herkennen ons cluppie niet meer terug", vertellen Verheydt en Kishna. Directeur Edwin Reijntjes wil Giovanni Franken, die vorig seizoen nog voor de groep stond in Den Haag, niet promoveren tot assistent van Dirk Kuyt.

"De Haagse mentaliteit is het hart op de tong dragen en zeggen hoe het is. Niet vanuit directieniveau al anderhalf jaar lang het spreiden van constante leugens. Wij houden te veel van deze club om dit maar door te laten gaan. Wij trekken hier onze grens. Liever staand dood dan levend op de knieën", vervolgt het tweetal.

"Laat een ding duidelijk zijn. ADO is onze club. Uiteindelijk gaat het erom dat er woensdag wordt gewonnen voor de supporters en iedereen die iets van het ADO-dna in zich heeft en daar zijn wij honderd procent gefocust op. Zoals het nu gaat, gaat het ons te veel aan het hart. De eigenaren, fans en iedereen die ADO een warm hart toedraagt verdienen de waarheid", besluiten Verheydt en Kishna.