Sneijder deelt sneer uit naar Mo Nouri: 'Dan ga je dit niet vertellen'

Sneijder deelt sneer uit naar Mo Nouri: 'Dan ga je dit niet vertellen'

15-11-2022 22:14 Laatste update: 17-11-2022 12:15
112

Wesley Sneijder vindt het opmerkelijk dat Mo Nouri in een interview heeft laten weten dat het goed gaat met Mohamed Ihattaren. De recordinternational van Oranje nam de twintigjarige linkspoot onder zijn vleugels, maar dat bleek al vrij snel fout te gaan.

"De opstartproblemen zijn groter geworden, denk ik", vertelde Sneijder deze week bij Veronica Offside. "Het gaat niet echt best nee, dus het wordt een moeilijk verhaal. Ik had niet verwacht dat dit al zo snel zou gaan. Die passie en vreugde heeft hij wel, zo staat hij er wel in. Maar het is allemaal even moeilijk, Mo kan de knop nog niet omzetten. Althans, dat heb ik geconcludeerd."

Ihattaren wordt momenteel begeleid door Ali Dursun en Mo Nouri, de broer van Abdelhak. Laatsgenoemde vertelde in een video op het YouTube-kanaal van Houssain dat de Utrechter hard aan het trainen is. "Hij slaagt sowieso, of het nou in het voetbal is of daarbuiten. Dat is voor ons het belangrijkste. We willen allemaal dat hij weer de top haalt en dat kan hij. Dat gaat ook gebeuren, maar we moeten de basis niet vergeten. We vinden het belangrijker dat hij eerst als mens goed in zijn vel zit", aldus Nouri.

Sneijder reageert bij Veronica Offside op de uitspraken van de broer van Abdelhak. "Ik was ook verbaasd toen ik het hoorde", zegt hij. "Ik snap ook niet hoe Mo Nouri kan vertellen dat het goed gaat met Ihattaren. Als je echt het beste met iemand voorhebt... Dan ga je dit niet vertellen, terwijl het niet zo is. Ik vind dat jammer en dat zegt een veel over de mensen die Ihattaren om zich heen heeft."