Onana noemt verschil tussen Nederland en Italië: 'Hier ben ik nog een 'bambino''

Onana noemt verschil tussen Nederland en Italië: 'Hier ben ik nog een 'bambino''

16-11-2022 19:16 Laatste update: 19:18
39

André Onana komt sinds afgelopen zomer uit voor Internazionale en weet nu al een groot verschil te noemen tussen Nederland en Italië. Onana was jarenlang de sluitpost van Ajax, maar stapte uiteindelijk op transfervrije basis over naar het Stadio Giuseppe Meazza.

In Italië wordt Onana rustig gebracht. De doelman keepte tot nu toe dertien wedstrijden voor Inter. "In Italië wordt je als je 26 jaar oud bent echt nog gezien als een 'bambino", gebruikt Onana het woord voor jongetje. Dat terwijl hij 214 keer onder de lat stond voor Ajax in alle competities.

"Ik ben blij dat ik daar al wat ervaring heb opgedaan. Op mijn negentiende stond ik al in de basisopstelling. Het waren geweldige jaren en we hebben geschiedenis geschreven", zegt Onana over zijn tijd in Nederland. "Nu moet ik vooruit kijken. De carrière van een keeper kan lang zijn en daar moet ik klaar voor zijn", zegt hij in gesprek met rinaoficialTV

Onana kreeg in 2021 toen hij nog onder contract stond bij Ajax een dopingschorsing opgelegd. De doelman mocht daardoor negen maanden lang niet in actie komen.