Schreuder zit veilig bij Ajax: 'Intern geen moment over ontslag gesproken'

Schreuder zit veilig bij Ajax: 'Intern geen moment over ontslag gesproken'

17-11-2022 09:37 Laatste update: 09:44
70

Alfred Schreuder hoeft niet te vrezen voor een eventueel ontslag bij Ajax. Volgens Voetbal International is er bij de Amsterdammers intern geen moment gesproken over een nieuwe hoofdtrainer.

Schreuder krijgt de laatste weken behoorlijk veel kritiek op zijn werk bij Ajax. De opvolger van Erik ten Hag begon sterk in Amsterdam, maar ging in oktober en november tegen onder meer Napoli en Liverpool een aantal keer hard onderuit. Ondanks de slechte resultaten, zal hij voorlopig nog aanblijven. "Een deel van de aanhang ziet in Alfred Schreuder de Kop van Jut voor het grote verval in de voorbije maanden, maar intern is er geen moment over een ontslag gesproken", aldus Freek Jansen, Ajax-watcher van VI. 

Wedden

Meer odds

De top van Ajax geeft wel aan dat er echt een aantal veranderingen plaats zullen moeten vinden. 'De clubleiding, met op voetbalvlak algemeen directeur Edwin van der Sar en de twee technisch managers Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar, erkent dat er veel dingen beter moeten in alle geledingen van de club, maar weigeren met de beschuldigende vinger richting de trainer te wijzen'. Voorlopig wordt er, vanwege de WK-onderbreking, niet gevoetbald in de Eredivisie. De eerstvolgende competitiewedstrijd van Ajax is op 8 januari, tegen NEC.