'Ronaldo-exit in de maak: ploeggenoten van Portugees staan achter Ten Hag'

'Ronaldo-exit in de maak: ploeggenoten van Portugees staan achter Ten Hag'

17-11-2022 14:25
47

Erik ten Hag hoeft niet bang te zijn dat het explosieve interview van Cristiano Ronaldo voor verdeeldheid zorgt binnen Manchester United. De selectie van The Mancunians schaart zich achter de Nederlandse manager, voor wie de maat vol zou zijn. Dat meldt The Times.

De spelers van Manchester United vinden dat de 37-jarige aanvaller niet meer kan uitkomen voor de club en verwachten hem niet meer terug na het WK. Volgens de Britse kwaliteitskrant zien zijn teamgenoten dat er geen weg meer terug is voor Ronaldo, nadat hij vertelde geen respect te hebben voor Ten Hag.

De ex-trainer van Ajax hamert sinds zijn aantreden op Old Trafford juist enorm op een goede discipline. Hij besloot de Portugese ster al te schorsen, omdat die weigerde in te vallen in de topper tegen Tottenham Hotspur. Ook bronnen binnen de club rekenen niet op een rentree van Ronaldo, hoewel een definitief oordeel nog geveld moet worden. De clubleiding wil eerst het interview van Ronaldo met verslaggever Piers Morgan in zijn geheel bekijken.

In navolging van andere media weet ook The Times dat Ten Hag koortsachtig overleg voert met voorzitter Joel Glazer, voetbaldirecteur John Murtough en algemeen directeur Richard Arnold. Eén van de opties die op tafel ligt is het ontbinden van het contract van Ronaldo. Daarover wint United momenteel juridisch advies in.