De Bruyne wil naam als assistkoning waarmaken op het WK, Messi en Neymar outsiders

De Bruyne wil naam als assistkoning waarmaken op het WK, Messi en Neymar outsiders

17-11-2022 18:00

ADVERTORIAL – Over drie dagen is het dan eindelijk zo ver: het WK-voetbal in Qatar gaat van start met een wedstrijd tussen het gastland en Ecuador. Wekelijks zal de voetballiefhebber weer worden verwend met prachtige assists zoals bijvoorbeeld die van Daley Blind op Robin van Persie tijdens Nederland – Spanje op het WK van 2014. Wie zal in 2022 de assistkoning worden? Bookmaker Unibet heeft zijn kanshebbers voor je op een rij gezet.

Topfavoriet De Bruyne op de voet gevolgd door Messi en Neymar

Wie aan assists denkt, zal automatisch Kevin de Bruyne voor zich zien. De misschien wel beste middenvelder van het moment heeft er dit seizoen bij zijn club Manchester City alweer tien op zijn naam staan en had met zijn passes ook een belangrijk aandeel in de prestatie van België op het toernooi van 2018. Unibet geeft je 6.50 keer je inleg terug wanneer de meest succesvolle passes van de voet van De Bruyne komen.

In de voetsporen van De Bruyne komen Lionel Messi en Brazilië. Waar het duo in clubverband samenspeelt bij Paris Saint-Germain, zijn het rivalen op het mondiale eindtoernooi in Qatar. In Frankrijk is het tweetal er in ieder geval niet vies van om een assist te geven. Bij Neymar staat de teller inmiddels op negen, terwijl Messi met tien al in de dubbele cijfers is beland. Aangezien de twee Zuid-Amerikaanse landen beide tot de twee grootste favorieten worden gerekend, wordt de kans groot geacht dat ze ver in het toernooi gaan komen. De odd van 8.00 die voor beide spelers hetzelfde is, is dan ook een mooie om te spelen.

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

Europese en Zuid-Amerikaanse outsiders

Volgens de bookmakers maakt ook Harry Kane wel kans om assistkoning van het toernooi te worden. De aanvalsleider van Engeland staat vooral bekend om zijn doeltreffendheid maar weet ook wel hoe hij een bal af moet geven, wat Tottenham Hotspur-collega Heung-Min Son zal beamen. Unibet geeft er je zestien keer je inzet voor terug. Ook Kylian Mbappé behoort volgens de bookies tot de kanshebbers. De Fransman mag dan wel de topscorer van de Ligue 1 zijn, maar heeft in het elftal van Les Bleus met Karim Benzema een echte spits naast zich staan die goede ballen zal verwachten. Je krijg achttien keer je inzet wanneer Mbappé de meeste assists geeft.

Bij Brazilië en Argentinië spelen ook twee spelers die in de schaduw van Neymar en Messi als potentiële assistkoning worden gezien. Die rol is bij de Goddelijke Kanaries weggelegd voor Vinícius Júnior, terwijl La Albiceleste daar met Ángel Di Maria wel eens een goede aan kan hebben. Voor het Zuid-Amerikaanse tweetal als assistkoning gaat elke euro die je inzet keer 21.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.