Transferloze zomer voor WK-ganger Lang: Bij Club Brugge weet ik wat ik heb

Transferloze zomer voor WK-ganger Lang: "Bij Club Brugge weet ik wat ik heb"

17-11-2022 23:20 Laatste update: 23:31
26

Noa Lang staat binnenkort met het Nederlands elftal op het WK en krijgt een nieuwe kans om te schitteren en een transfer af te dwingen. Een transfer is voor de aanvaller van Club Brugge echter allesbehalve een must. Lang voelt zich goed in België.

Onder meer AC Milan, Leeds United en Lille OSC werden genoemd als mogelijke bestemmingen voor Lang. Aanvankelijk had hij zijn zinnen gezet op een transfer, die er uiteindelijk niet kwam.

"Ik wilde heel graag weg, maar toen scheurde ik midden in de transferperiode mijn enkelband af", geeft Lang aan bij NU.nl. "In de laatste dagen voor de deadline kwam er nog wel interesse van clubs. Niet alleen uit Qatar, ook uit grote competities. Ik heb die aanbiedingen allemaal naast me neergelegd."

Lang wilde vertrekken, maar Club Brugge niet zomaar voor de eerste de beste club verlaten. "De clubs legden ook niet het juiste bedrag op tafel voor Brugge en ik had voor mezelf al besloten dat ik wilde blijven. Een nieuwe club moet perfect voelen en dat was niet zo. Bij Brugge weet ik wat ik heb, dat ga ik niet zomaar achter me laten", geeft Lang aan.