Jack's pakt uit met Oranje-promo: 50x je inleg bij winst op Ecuador!

Jack's pakt uit met Oranje-promo: 50x je inleg bij winst op Ecuador!

25 november - 15:00 Laatste update: 16:56
0

ADVERTORIAL - Na de moeizame overwinning op Senegal kan Oranje vrijdag zéér goede zaken doen tegen Ecuador. Met een overwinning is de ploeg van Louis van Gaal zo goed als zeker van een plek in de achtste finales van het WK. Bookmaker Jack's heeft ook voor deze wedstrijd een fantastische promo lopen: wint Nederland van Ecuador? Dan pak je vijftig keer je inzet! Wij leggen hieronder graag uit hoe de promo werkt.

Hoe werkt de promo van Jack's?

Ga naar de website van Jack's en maak een account aan. Stort vervolgens €10 en ga naar de wedstrijd tussen Nederland en Ecuador (tip: Jack's heeft bij stap 3 een directe link klaarstaan naar het duel). Zet bij de wedstrijd in op de bet "Nederland wint binnen reguliere speeltijd". Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders treedt de boost niet in werking. Let op: de boost is alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar en ouder.

De maximale inzet voor deze boost bedraagt €1, maar minder inzetten mag natuurlijk ook altijd. Wint Nederland van Ecuador, dat in de eerste groepswedstrijd met het zwakke Qatar afrekende? Dan pak je €50! Lijdt Oranje puntenverlies tegen het Zuid-Amerikaanse land? Dan verlies je één euro.

Ben je al speler bij Jack's? Ook dan laat onze bettingpartner je niet in de kou staan! Stort €20 en ontvang een boost, waarmee de odd voor een Nederlandse zege naar 2.00 wordt verhoogd! Daarnaast vallen ook nog twee Free Bets van €10 te verdienen als je de topscorer en assistkoning van het WK voorspelt. Meer informatie over deze actie is hier te vinden. De actie is alleen geldig voor spelers van 24 jaar en ouder. Bovendien kun je ook meespelen om de Jack's pot! Beantwoord acht vragen juist en win €25.000! Hoe deze actie werkt, lees je hier

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s