Zaakwaarnemer Xavi Simons: 'Terug naar PSG? Wie zal het zeggen?'

Zaakwaarnemer Xavi Simons: 'Terug naar PSG? Wie zal het zeggen?'

18 november - 22:35
131

Xavi Simons is een bom die op ontploffen staat, zegt zijn zaakwaarnemer Rafaela Pimenta. Zij verwacht dat Simons in de toekomst hoge ogen gaat gooien in het internationale topvoetbal.

De Spaanse krant MARCA vroeg Pimenta of er 'bommen op ontploffen' staan binnen haar management. Waarmee bedoeld wordt of spelers in de toekomst megastappen zullen zetten. "De bom voor mij is Xavi Simons. Hij zit al bij het grote Nederlands elftal en heeft dat verdiend. Ik had niet verwacht dat hij het WK zou gaan halen."

PSV nam Simons afgelopen zomer transfervrij over van Paris Saint-Germain. De club heeft wel een terugkoopoptie, maar het laatste woord is aan Simons. "Of hij terugkeert bij PSG? Wie zal het zeggen? Als advocaat maak ik gebruik van mijn recht om niet te antwoorden", vertelt ze aan La Gazzetta dello Sport.

"Het is waar dat ik een clausule heb, maar het is een clausule tussen mij en PSV. Niet tussen mij en Paris Saint-Germain", vertelde Simons onlangs via de PSV-kanalen. "Het is een clausule waarmee ik, als ik naar PSG zou willen gaan, voor een bepaald bedrag weg kan aan het eind van het seizoen. Om eerlijk te zijn zit het niet in mijn hoofd om weg te gaan. Ik ben hier gesetteld, ik voel me goed hier. Dat kan je ook zien op het veld, denk ik. Ik ben hier transfervrij gekomen, dus ik heb geen verplichtingen naar iemand toe. Ik ben degene die de keuze moet maken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie